SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATELE MONDIALE DE LUPTE

A pierdut aurul în ultimele secunde! Nicu Samuel Ojog, argint la CM de Lupte deși a condus în finală

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 16:23

La Campionatele Mondiale de Lupte sub 23 de ani, de la București, Nicu Ojog a condus în ultimul act până cu 58 de secunde înainte de final, dar a pierdut.

Dinamovistul Nicu Samuel Ojog a fost foarte aproape să fie primul român campion mondial la categoria sub 23 de ani. În competiția desfășurată în Sala Polivalentă din București, la categoria 82 de kilograme, românul a dominat disputa cu georgianul Ghela Bolkvadze din finală. A condus cu 3-1 și a încercat să țină de scor gândindu-se la aurul mondial. Numai că a fost prins de adversar, cu 58 de secunde înainte de final. Bolkvadze a egalat situația la 3. Cum la lupte, în caz de egalitate, cel care punctează ultimul câștigă, victoria i-a revenit gruzinului la puncte tehnice.

Până să ajungă la argint, românul i-a învins pe traseu pe americanul Carter Joseph Nielsen, pe armeanul Ghegham Torgomian, în "sferturi" a trecut de iranianul Mahdi Asgar Ebrahimi, iar în semifinale s-a impus prin superioritate tehnică, în faţa egipteanului Ahmed Hassan Aly.

Mihai Radu Mihuț (categoria 63 kg) a câștigat și el medalia de bronz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close