SPORTURI  »  ALTELE  »  EVENIMENT

A treia confirmare oficială pentru Snooker Cluj Titans » Steve Davis, sextuplu campion mondial de snooker, și-a anunțat participarea la patrulaterul din iunie

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2016 17:03

Ronnie O'Sullivan și Mark Selby vor participa la un nou patrulater de exepție care va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj Napoca în perioada 18 - 19 iunie. Mark Selby este singurul jucător care l-a învins într-o finală de Campionat Mondial pe Ronnie O'Sullivan!

Astăzi, organizatorii evenimentului de la Cluj au anunțat că au mai obținut semnătura unui alt superjucător! Englezul Steve Davis, 58 de ani, sextuplu campion mondial de snooker, care a anunțat că se retrage din activitatea competițională, a confirmat oficial participarea la patrulaterul din iunie!

Steve Davis și-a început cariera în perioada romantică a snookerului, în 1978, și a dominat circuitul profesionist în anii '80, atunci când a câștigat 6 trofee la Crucible, performanță întrecută în istorie doar de Stephen Hendry, care are 7 titluri.

Surse GSP au dezvăluit că în acest moment există discuții pentru evenimentul de la Cluj și Jimmy White, așteptându-se doar o confirmare oficială. La Cluj va fi prezentă și Reanne Evans, englezoaica de 11 ori campioană mondială de snooker la feminin!

"Va fi un patrulater foarte competitiv, cu 3 jucători în top 4 mondial și un expert în știința jocului! Evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, iar sistemul de desfășurare va fi același ca la București. Două meciuri în prima zi, iar în ziua a doua finala mică și cea mare! Clujul primește un cadou important înaintea Campionatului European din octombrie"
Adrian Thiess, organizatorul evenimentului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează