SPORTURI  »  ALTELE  »  METROSPORT

FOTO Cătălin Moroșanu și-a deschis Academie „populară” de arte marțiale: „Sunt frumoase filmele, dar trebuie să înveți să ripostezi”

Cât costă cursul de arte marțiale la academia lui Cătălin Moroșanu. Foto: Instagram +27   FOTO
Cât costă cursul de arte marțiale la academia lui Cătălin Moroșanu. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 05 august 2023 12:09 / Actualizat sambata, 05 august 2023 14:41

Cătălin Moroșanu (39 de ani) s-a retras din cariera de luptător K1 de câțiva ani de zile. El își urmează în continuare pasiunea, căci are propria academie unde predă alături de alți profesori arte marțiale, dar și kickboxing. 

În urmă cu doi ani, Cătălin Moroșanu și-a făcut academie la fel ca Gheorghe Hagi, dar nu una de fotbal, ci de lupte. Are mai mulți angajați, dar și mulți clienți care trec pragul academiei sale.  

+23 FOTO

Cătălin Moroșanu: „Vii să înveți pentru tine. Să-ți elimini tot stresul”

 Într-un interviu pentru Playtech, Cătălin Moroșanu a spus cum își motivează clienții să facă sport. 

„Foarte simplu, în primul rând le spun că sportul îi ajută foarte mult să iasă din bula aia toxică, pentru că, mereu sunt la școală, pe calculator, în fața televizorului. În primul rând, academia mea se adresează oamenilor de rând, prima ședință este gratuită, la mine, pentru că fiecare trebuie să vadă dacă îi place sau nu. 

Repet, ne adresăm oamenilor de rând, nu performanței. Vii să înveți pentru tine, tu, ca persoană adultă, să-ți elimini tot stresul, dacă ai nevoie de așa ceva, iar copiii să fie disciplinați, să aibă respect față de antrenor, față de coechipieri, față de colegii lor de școală, acesta este rolul nostru aici”, a explicat el.

+23 FOTO

Cătălin Moroșanu: „Trebuie să știi să ripostezi”

Totodată, Cătălin Moroșanu a explicat pe larg ce cursuri se țin în academia lui. 

„Cursul costă 300 de lei pe lună, 12 ședinte, de trei ori pe săptămână, se poate veni însă și în fiecare zi, investesc în oamenii care au această pasiune, pentru că trebuie să dăruiești și înapoi ca să ai succes. 

Sunt mai multe tipuri de arte marțiale, avem Aikido, arta păcii, care se practică într-un mod foarte ordonat, deviezi lovitura, te folosești de forța adversarului tău, avem kickboxing, înveți să te aperi, și cum să și ripostezi, mai avem și MMA și Jiu-Jitsu brazilian. 

Fiecare copil trebuie să învețe să se și apere. Acum știi cum e și cu autoapărarea asta? Sunt frumoase filmele, dar trebuie să știi să ripostezi, eu le spun tuturor, învățați să și ripostați! Când dezvolți anumite abilități, pe care le acumulezi în cele 6 luni de zile, clar că atunci știi foarte multe chestii, dar, până când nu practici sportul acesta, nu ai de unde să știi”, a încheiat el.

Citește și:

David Popovici, apariție total surprinzătoare » Unde a ales să meargă în vacanță superstarul României

Situația Simonei Halep, sursa celor mai tari memeuri de pe internet » Fanii tenisului fac haz de necaz

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează