SPORTURI  »  ALTELE  »  GOLF

Accidentul lui Tiger Woods, învăluit în mister

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 noiembrie 2009 00:00

Multe semne de întrebare planează asupra accidentului de maşină avut de Tiger Woods vineri dimineaţă. Maşina sa a lovit un hidrant de incendiu şi un copac pe aleea de acces dinspre casă spre şosea, iar în urma accidentului jucătorul de golf s-a ales cu buzele tăiate şi cu sînge în gură, conform martorilor. Mai mult, soţia lui a spart geamul maşinii cu o crosă de golf pentru a ajunge la el, întrucît îşi pierduse cunoştinţa pentru cîteva momente.

Poliţia nu a dat publicităţii înregistrarea apelului de urgenţă care a anunţat accidentul, iar întrebările nu încetează să apară. Unde mergea Woods la ora 2:25 vineri dimineaţa? De ce nu a existat nici o declaraţie din partea celor apropiaţi sportivului timp de 13 ore după accident? Doi poliţişti au încercat să vorbească cu Woods vineri seară, dar soţia acestuia le-a spus că el doarme, astfel că oamenii legii au hotărît să revină sîmbătă.

Primul raport al poliţiei după accident a descris rănile lui Woods ca fiind "serioase", însă după 13 ore cei apropiaţi jucătorului de golf au declarat că e vorba de "un accident minor", Woods fiind în stare bună.

Şeful poliţiei locale a declarat că doi ofiţeri l-au găsit pe sportivul de 33 de ani zăcînd pe stradă, cu soţia sa Erin, lîngă el. Aceasta le-ar fi spus poliţiştilor că era în casă cînd a auzit accidentul şi a "spart geamul din spate al maşinii cu crosă de golf". Ea a spus că geamurile din faţă nu erau sparte, iar "uşa era probabil încuiată".

Conform declaraţiei acesteia, l-a scos din maşină şi l-a aşezat pe trotuar. Cînd poliţiştii au ajuns la faţa locului, Tiger Woods era inconştient dar se trezea. Aceştia au relatat că avea ambele buze tăiate şi sînge în gură. Deşi putea vorbi, nu spunea nimic coerent.

Accidentul vine la două zile după ce "National Enquirer" a publicat un articol în care se scrie că Woods avea o aventură cu o hostessă dintr-un club de noapte newyorkez, cu care s-a întîlnit recent la Melbourne, unde jucătorul de golf a concurat în Australian Masters. Femeia a negat această aventură.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  28 Noiembrie 2009, 18:26

o cheama Elin pe nevasta-sa, totusi

useronix
useronix  •  28 Noiembrie 2009, 14:01

Daca ai avut rabdarea si placerea sa citesti aceasta stire asemenea cum am avuto si eu intra si tu pe acest link timp de 5 secunde ://www.e-album.ro/membru.php?id=12612

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close