SPORTURI  »  ALTELE  »  LUPTE

Acuzat de tentativă de viol, Radu Ana se va întîlni cu reprezentanţii COSR: "Tre' să discutăm în alte moduri!"

Articol de , - Publicat duminica, 21 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2013 01:33

După ce a promis că va explica public episodul în care este implicat, fostul sportiv s-a răzgîndit şi e revoltat. COSR se implică pentru că faptele ar fi avut loc în Centrul Olimpic al Liceului "Mircea Eliade" din Capitală.

Gazeta a prezentat, sîmbătă, cazul antrenorului de lupte libere Radu Ana, acuzat că a încercat să întreţină raporturi sexuale cu două sportive, în Centrul Olimpic din Bucureşti. Episodul e confirmat şi de colegele acestora, iar Ana se pare că a fost demis de FRL pe 9 aprilie chiar din acest motiv.

Un antrenor al Centrului Olimpic de lupte libere e acuzat că a vrut să îşi violeze două eleve: "S-a dat la ele!"

Ana stabilise ieri o întîlnire cu reporterii Gazetei. Nu a mai răspuns la telefon pînă aseară, cînd a reacţionat furios: "Ce să vă mai zic? Mulţumesc frumos! Mai multe nu spun, că mă înregistraţi. Tre' să discutăm în alte moduri!". Antrenorul a apucat însă să dezvăluie: "Dacă e, vorbim luni, după ce mă văd cu oamenii de la Comitetul Olimpic!".

Investigaţie COSR la " Mircea Eliade"
Mîine, de la ora 10 şi jumătate dimineaţa, oficialii COSR se vor deplasa la Centrul Olimpic de la Liceul "Mircea Eliade" din Capitală, pentru a discuta cu ceilalţi sportivi şi antrenori. Inclusiv cu Radu Ana. Cei desemnaţi sînt Alexandru Epuran şi Dragoş Tătaru, responsabili cu luptele în cadrul Comitetului Olimpic.

Aceştia se vor întîlni şi cu preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu. "În mod normal, totul trebuia anchetat de Federaţie, însă se va interveni deoarece incidentul s-a întîmplat la Centrul Olimpic", au menţionat surse din COSR.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează