SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRISOARE

Acuze dure în scrisoarea deschisă a lui Marius Vizer: "Federația Română de Judo este divizată în două sau chiar mai multe grupări cu lipsă de viziune, traiectorie și strategie"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 19:04

Președintele Federației Internaționale de Judo, Marius Vizer, a trimis o scrisoare prin care a discutat despre retragerea președintelui Federației Române de Judo, Florin Lascău, despre Olimpiada de la Rio și despre clubul Libery Oradea, pe care l-a fondat.

"Din momentul în care am înființat clubul de judo Liberty și până astăzi nu mi-am însușit niciodată vreun venit sau vreun beneficiu din sportul care m-a consacrat, ci, dimpotrivă, am investit privat milioane de dolari în proiectele de dezvoltare și sociale ale judoului românesc, european și internațional.

Tocmai de aceea am avut mereu libertatea de exprimare în cadrul organizației pe care o reprezint pe plan mondial, la fel și în toate organizațiile și nivelurile de structură ale sportului mondial.

Întotdeauna am trăit pentru sport și nu din sport. În acest moment, FRJ este divizată în două sau chiar mai multe grupări cu lipsă de viziune, traiectorie și strategie", se arată în scrisoarea lui Vizer.

Citește aici întreaga scrisoare!

Playtech: BOMBĂ! Ce face Diana Șoșoacă noaptea, fără nicio jenă. Acuzații grave în direct la TV


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează