ALTELE    •   POLO

Adio, Ligă! CSM Digi Oradea și Corona Sportul Studențesc Brașov au ratat calificarea în ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor

Articol de — Marian Ursescu Duminica, 30 Septembrie

Deși au organizat turneele de calificare din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, CSM Digi Oradea și Corona Sportul Studențesc Brașov nu au reușit să se califice mai departe.Vicecampionii de la Oradea au reușit un singur rezultat de egalitate, 7-7 cu ENKA Istanbul, pierzând în schimb disputele cu Team Strasbourg, 6-9, și cu Brescia, 8-15. Primele două clasate, Brescia și Strasbourg s-au calificat mai departe, cu italienii pe primul loc.

Corona a pierdut în schimb, toate cele trei dispute și a terminat grupa de calificare pe ultimul loc: 8-13 cu Sintez Kazan (Rusia), 5-15 cu Jadran Herceg Novi (Muntenegru) și 3-9 cu Vouliagmeni (Grecia). Jadran și Vouliagmeni s-au calificat mai departe.

România are o echipă calificată direct în grupele Ligii Campionilor. E vorba de campioana Steaua care va juca într-o grupă din care mai fac parte Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Dinamo Moscova (Rusia), Eger (Ungaria), Barcelonetta (Spania), Pro Recco (Italia). Ultimele două formații vor fi stabilite după ultimul tur preliminar.

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase