SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Adrian Alexandrescu, delegat a patra oară la turneul final al Ligii Campionilor

Articol de - Publicat miercuri, 07 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 07 mai 2014 19:14

Prin prestaţiile avute la competiţiile internaţionale la nivelul cluburilor sau echipelor naţionale, arbitrul orădean Adrian Alexandrescu şi-a cîştigat un loc fruntaş în topul "cavalerilor fluierului" din poloul mondial.


O dovedesc delegările avute în ultimii ani, fie că a fost vorba de Liga Campionilor, respectiv Jocurile Olimpice, Campionatele Europene, Mondiale sau Liga Mondială. Practic toate competiţiile majore din polo, unde a avut semifinale şi chiar finale.

Marţi, Alexandrescu a fost informat că face parte din corpul arbitrilor care vor oficia la turneul "final six" al Ligii Campionilor, programat la Barcelona în perioada 29 mai – 1 iunie. Este singurul arbitru din lume delegat la ultimele patru ediţii ale turneului final al competiţiei, bifînd până acum Roma (2011), Oradea (2012), Belgrad (2013).

"E mare lucru pentru un arbitru să fie delegat la patru turnee finale consecutive în Liga Campionilor. Sînt mîndru că am fost trimis şi la Barcelona, unde se va disputa prima dată un turneu în formatul cu şase echipe. Este totodată un semn de apreciere a prestaţiilor pe care le-am avut pînă acum”, ne-a declarat Adi Alexandrescu.

La Barcelona va avea ocazia să arbitreze echipele Primorje Rijeka, Pro Recco, CN Atletic Barceloneta, Radnicki Kragujevac, AN Brescia şi Partizan Belgrad.

Urmează Dubai
La mijlocul lunii iunie, Alexandrescu a fost confirmat pentru turneul Super Final World League, care se va desfăşura în exoticul Dubai. Participă naţiuni precum Serbia, Croaţia, Muntenegru, Ungaria, SUA, Australia, China şi Japonia.
În 2013 a arbitrat finala competiţiei, desfăşurată la Chelyabinsk (Rusia), între Serbia şi Ungaria, scor 12-7.

Vara nu se încheie pentru arbitrul orădean, deoarece în perioada 14-29 iulie va oficia la Campionatul Europeande la Budapesta, unde s-a calificat şi reprezentativa României. Luna septembrie este rezervată Jocurilor Asiatice, unde Adi Alexandrescu va arbitra în premieră.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
lumpy666
lumpy666  •  07 Mai 2014, 23:39

BRAVO DOMN ARBITRU DAR SA ARBITREZI CORECT UNDE ESTI SI O SA MAI FII INVITAT OK....!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează