SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE TENIS DE MASĂ

Adrian Crişan, în sferturi la Europenele de tenis de masă

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2010 00:00

Elizabeta Samara a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de simplu feminin la Campionatele Europene de tenis de masă care se desfăşoară la Ostrava (Cehia).

 

Românca a fost învinsă, în turul patru, cu scorul de 4-3 (11-4, 7-11, 11-7, 6-11, 8-11, 11-6, 11-8), pe poloneza Jie Xu. România nu mai are nici o reprezentantă în proba de simplu feminin la Campionatele Europene de tenis de masă de la Ostrava.

La masculin, Adrian Crişan s-a calificat în sferturile de finală ale probei de simplu, după ce a trecut în turul patru de portughezul Marcos Freitas, cu scorul de 4-0 (11-4, 12-10, 11-6, 11-6). În sferturi, jucătorul român îl va întîlni pe germanul Christian Suess.

La dublu feminin, Elizabeta Samara/ Daniela Dodean s-a calificat ieri în semifinalele competiţiei. În primul meci româncele au trecut de perechea Exarchou/Christoforaki (Grecia) cu 3-2, de Fang Zhu şi Yanfei Shen (Spania), profitînd de abandonul acestora, iar în "sferturi" de Viktoria Pavlovich (Blr) şi Svetlana Ganina (Rus), 4-1.

În semifinale, azi, de la ora 18:15, "tricolorele"  vor întîlni cuplul Jie Li / Elena Timina din Olanda.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează