SPORTURI  »  ALTELE  »  ADVERSARE

Adversari tari pentru Steaua în grupele Ligii Campionilor la polo!

Articol de - Publicat joi, 06 septembrie 2018 15:27

Steaua, campioana României la polo, și-a aflat adversarele în urma tragerii la sorți care a avut loc la Barcelona. ProRecco (Italia) și Eger (Ungaria) sunt cei mai dificili adversari.

Steaua București va evolua în grupa A a Ligii Campionilor. "Militarii" fac parte dintr-o companie selectă alături de Steaua Roşie Belgrad (Serbia), Dinamo Moscova (Rusia), Eger (Ungaria), Barcelonetta (Spania) şi finalista competiţiei de anul trecut, Pro Recco (Italia). Ultimele două componente ale grupei se vor stabili după tururile preliminare.

Steaua va debuta pe teren propriu, pe 17 octombrie, în fața unui adversar care va fi desemnat după încheierea calificărilor. Echipa pregătită de fostul internațional Andrei Iosep trebuie să se claseze între primele patru echipe pentru a se califica în "optimi".

Tot în Liga Campionilor, dar în grupa B, vor evolua internaționalii români Cosmin Radu și Tiberiu Negrean. Primul la Mladost Zagreb, al doilea la Spandau Berlin. Din grupa B fac parte și ultimele trei câștigătoare ale trofeului: Olimpiakos Pireu (2018), Szolnok (2017), Jug (2016), dar și nemții de la Hannover, organizatorii Turneului Final din acest sezon.

România mai are două echipe angrenate în preliminariile Ligii. Corona Brașov va juca în preliminarii cu Pais D'Aix Natation (Franţa), BPM Sport Management (Italia), Dinamo Lvov (Ucraina), Enka Sport Istanbul şi WP Club Tbilisi (Georgia), meciurile urmând să aibă loc la Braşov, în perioada 13-16 septembrie.

De asemenea, CSM Digi Oradea va intra în competiţie în turul 2 preliminar şi încă nu şi-a aflat adversarele.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
maxp
maxp  •  06 Septembrie 2018, 17:14

Era interesant sa aflam si cate se califica, macar din preliminarii. Dar si din grupe, ca sa stim de ce e asa grea. Cred ca sistemul ramane la fel si se vor califica primele 4 clasate. Da, grupa e grea, acum din 16 echipe in 2 grupe, normal ca vor fi echipe foarte tari in ambele. Si nu e Steaua tocmai echipa ce sa-si propuna sferturile. Steaua Rosie nu e chiar asa de speriat, celelalte 4 sunt niste forte.

trianon19
trianon19  •  06 Septembrie 2018, 16:09

Forza Steaua!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează