SPORTURI  »  ALTELE  »  SĂRITURI CU SCHIURILE

"Ajutaţi-mă să sar din nou!" » Unul din cei mai buni săritori cu schiurile din România încearcă să-şi strîngă banii de recuperare pe internet

Articol de - Publicat marti, 03 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 02:11

În vîrstă de 21 de ani, Remus Tudor are nevoie de circa 3.500 de dolari pentru refacerea după o accidentare gravă, ruptură de ligamente încrucişate şi menisc la genunchiul stîng. "Visul meu este să ajung la Jocurile Olimpice din 2018", spune băiatul.

Pentru a face rost de sumă, tînărul a apelat la site-ul rallyme.com, destinat ajutorării sportivilor aflaţi în impas. Băiatul s-a accidentat în 2014, în Polonia, după care a început cursa pentru refacere.

Remus poate fi ajutat prin donaţii pe site-ul rallyme.com, apasînd aici.

"După operaţie îmi trebuia, imediat, transferul într-o clinică specializată de recuperare. Nu s-a întîmplat asta. Am ajuns într-una normală, la Braşov. Unde mă refăceam cît să mai pot umbla din nou!". A ajuns la specialişti abia la două luni, prin noiembrie. "La Clinicco, tot în Braşov. Medicii s-au speriat cînd mi-au văzut genunchiul. Mi-au spus că nu se observa deloc că aş fi făcut recuperare!"

Povestea integrală a săritorului cu schiurile a apărut în ediţia tipărită a Gazetei şi pe platforma Gazeta Digitală. Click aici pentru a o citi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dash.berlin
dash.berlin  •  04 Februarie 2015, 00:22
Postat de wardog pe 03 Februarie 2015, 15:52

Si daca il ajutam... si iar isi rupe oasele? Nu mai bine se lasa de pe acum? poate se apuca de sah...

Un oltean adevarat nu se dezminte niciodata :|

ucv1948
ucv1948  •  03 Februarie 2015, 16:53

Refacere grabnica ! As vrea ca intr.o zi sa te vad pe Eurosport in comentariul inegalabilului Sorin Hobana. Nu renunta ! Lupta ! .... ..........O luptă-i viaţa; deci te luptă Cu dragoste de ea, cu dor...Oricare-ar fi sfârşitul luptei, Să stai luptând, căci eşti dator.Trăiesc acei ce vreau să lupte; Iar cei fricoşi se plâng şi mor..... George Cosbuc , Lupta vietii

ucv1948
ucv1948  •  03 Februarie 2015, 16:41
Postat de wardog pe 03 Februarie 2015, 15:52

Si daca il ajutam... si iar isi rupe oasele? Nu mai bine se lasa de pe acum? poate se apuca de sah...

Shoot yourself !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează