SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE OLIMPICE DE TINERET

Al doilea bronz la Singapore: Răzvan Tudosie, locul 3 în proba de 50 m bras

romania
romania

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2010 00:00

După bronzul obţinut de Ioan Prundeanu, în proba de simplu vîsle, Răzvan Tudosie a adus cea de-a doua medalie pentru delegaţia României, prezentă la Jocurile Olimpice de Tineret de la Singapore.

 

Înotătorul român a încheiat cursa de 50 m bras pe locl trei, fiind cronometrat cu timpul de 28.69. Titlul olimpic i-a revenit croatului Ivan Capan (28.55), în timp ce medalia de argint a ajuns la australianul Nicholas Schafer (28.59).

Gimnasta română Diana Bulimar s-a clasat pe locul şase în finala de la individual compus a concursului de gimnastică artistică,  cu un total de 54,700 puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
xstream
xstream  •  20 August 2010, 16:01

felicitari!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează