SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATELE EUROPENE

Albert Saritov a ratat medalia de aur la Europenele de lupte de la Roma

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2020 22:03

Albert Saritov, românul naturalizat din Rusia în 2016, a fost învins în ultimu act chiar de un rus, Abdulrashid Sadulaev.

Saritov (34 de ani) a fost învins azi în finala categoriei 97 de kilograme la Europenele de lupte de la Roma (Italia) de rusul Abdulrashid Sadulaev, 6-0 la puncte.

Românul naturalizat în 2016 chiar din Rusia, nu a avut nicio șansă în fața mult mai tânărului său adversar. Rusul Sadulaev are la doar 23 de ani un palmares impresionant. Este campionul olimpic de la Rio de Janeiro, dar la categoria 86 de kilograme, dar și de patru ori campion mondial. De două ori la 86 kg, de două ori la 97 kilograme.

Originar din Dagestan, Sadulaev și-a trecut în cont și al patrulea titlu continental. Albert Saritov este la a doua medalie cucerită pentru România după bronzul olimpic obținut la Rio de Janeiro 2016. Și pentru Rusia el cucerise o medalie de bronz la Mondialele de lupte din 2011.

România a cucerit trei medalii la Campionatele Europene de lupte. Un aur prin Alin Alexuc Ciurariu la lupte greco-romane, categoria 130 kg, un argint prin Albert Saritov și un bronz prin Cătălina Axente, la categoria 72 kg.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează