SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

Alina Dumitru și-a dat demisia de la federația de judo: ”Nu vreau să fiu doar cu numele!”

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 14:13

Fosta campioană olimpică Alina Dumitru-Sămărghitan a demisionat din funcția de vicepreședinte a federației de judo supărată că e acolo doar de decor.

La un an și jumătate după ce a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al Federației Române de Judo, Alina Dumitru-Sămărghitan a demisionat. Campioana olimpică de la Beijing nu vrea să dea prea multe detalii despre cauzele care au dus la această decizie.

"Au fost mici probleme, neînțelegeri, dar nu vreau să spun nimic acum. Vreau să am, mai întâi, o discuție cu cine trebuie și apoi detaliez", a declarat oficialul FRJ.

"Am zis că nu mai fac parte din echipa asta. Decât să fiu doar cu numele, mai bine nu! Ori vreau să fac ceva pentru judo și să mă lase,ori nu! Dacă nu eu nu fac parte din echipă, să aducă pe cine se dorește și să facă ce se dorește", a adăugat Alina Dumitru.

Așteaptă un telefon

Președintele federației, Cosmin Gușă, nu a avut nici o discuție cu Alina Dumitru după ce aceasta și-a anunțat plecarea.

"Nu m-am certat cu președintele. Nu am avut nici o discuție cu el! Aștept să mă sune, că nu m-a sunat, dar nici eu nu-l sun pe el. Că așa era normal, eu așa văd lucrurile, dacă a văzut demisia pe masă să mă sune să vadă ce s-a întâmplat. Eu nu am dat detalii în presă, dar văd că s-a aflat. Repet, acum nu vreau să spun prea multe", a încheiat Alina Dumitru.

Demisia vine pe fondul rezultatelor slabe din ultimul timp, la Europenele și Mondialele de seniori, din acest an, neobținându-se nicio medalie. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează