SPORTURI  »  ALTELE  »  CM DE LUPTE JUNIORI

Alina Vuc a luat medalia de bronz la CM de lupte juniori de la Bucureşti

Alina Vuc a urcat pe treapta a treia a podiumului la CM de lupte juniori de la Bucureşti
Alina Vuc a urcat pe treapta a treia a podiumului la CM de lupte juniori de la Bucureşti

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 21:46

Sportiva Alina Vuc a cîştigat medalia de bronz, la categoria 48 de kilograme, la Campionatul Mondial de lupte juniori, care se desfăşoară la Bucureşti.

Alina Vuc a avut tur liber în prima fază a competiţiei de la 48 kilograme, după care în optimile de finală a trecut de sportiva din Republica Moldova, Iulia Leorda, iar în sferturi de chinezoaica Yuanyuan Sun. În semifinale, sportiva română s-a duelat cu rusoaica Tatiana Samkova, dar a fost învinsă, intrând în recalificări, pentru medalia de bronz. Alina Vuc a învins-o pe vietnameza Thi Lua Nguyen, urcând astfel pe treapta a treia a podiumului, notează Mediafax.

La 72 de kilograme, Laura Elena Gavriluc a avut acelaşi parcurs, atingând semifinalele, după ce le-a eliminat pe Anshu Tomer (Indonezia) şi Una Svetlana Tuba (Serbia). În penultimul act, Gavriluc a cedat în faţa sportivei franceze de origine română Venessa Vescan, pentru ca în recalificări să aibă programată, vineri seara, disputa cu Elmira Syzdikova (Kazakhstan).

Campionatul Mondial de lupte rezervat juniorilor, de la Bucureşti, se va încheia duminică, după o săptămână de competiţie, la care au luat parte aproximativ 1000 de sportivi din 60 de ţări.

Medalia cucerită de Alina Vuc este prima pentru delegaţia României, care şi-a propus să câştige trei trofee.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close