SPORTURI  »  ALTELE  »  KEMPO

Amatto Zaharia susține că "nu a fost nimic ilegal că MTS ne-a premiat pentru MMA" și amenință: "Poate demisionez!"

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2015 00:00

Președintele FR Kempo este decis să facă și el dezvăluiri din lumea artelor marțiale și nu numai, dar spune că "nu pot face asta cît timp conduc o federație".

Amatto Zaharia a reacționat ieri într-o conferință de presă în legătură cu acuzele apărute în Gazeta Sporturilor la adresa modului în care FR Kempo, pe care o conduce, a fost premiată de MTS pentru sporturi pe care nu le are în statut.

"Nu am eludat legea, nici noi, nici MTS, pentru că ramura de sport Kempo reprezintă ansamblul tuturor probelor de concurs din cadrul acestora. Iar aceste probe nu trebuie specificate în statut. Așa se întîmplă la mai toate federațiile. Tocmai de aceea am spus mereu că dacă s-ar considera obligatorie înscrierea probelor în statute, ar fi contra normalității organizării sistemului sportiv ", a explicat Zaharia.

El a adăugat că "mă gîndesc să demisionez din funcția de președinte al FR Kempo, ca să pot vorbi liber. Și eu consider că acel Ordin de premieri al MTS este discriminator pentru sporturile neolimpice. Am vrut să-l atac în instanță, dar în contractul cu MTS spune clar că dacă ai un litigiu cu ei, ți se taie finanțarea. Am aflat multe în ultimul timp, de șefi de federații care nu au BAC-ul sau care iau premieri ca antrenori, deși nu au făcut nici o școală. O să le spun pe toate la timpul potrivit", a precizat Zaharia.

"Am decis să ne modificăm iar statutul, astfel încît cei care vor să facă federație de MMA în cușcă să nu mai aibă nici o problemă din partea noastră. Noi am făcut mereu doar MMA pe saltea"
Amatto Zaharia, preşedinte FR Kempo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
decuadi
decuadi  •  07 Octombrie 2015, 10:06

E smecherit tare Amatto. Dar daca nu mai este el, se duce pe cursa federatia de Kempo. El tine totul unit si desi majoritate il injura, blameaza sau acuza de manarii, toti il voteaza in continuare. Se vede clar la alte federatii de karate de exemplu.... cand organizeaza ei competitii, zici ca esti in anii 90. La Amatto e totul pus la punct. De la organizare, pana la ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează