SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE SCRIMĂ

Ana Maria Brânză: "Pînă la Londra mai e mult. Acum începem totul de la zero!"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2010 00:00

Ana Maria Brânză, componentă a echipei feminine de spadă care a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de scrimă a declarat că încă nu se gîndeşte la Jocurile Olimpice de la Londra.

 

"Nu trebuie să prindem aripi de la această medalie. Mai avem două săptămîni de vacanţă, apoi începem totul de la zero. Trebuie să trecem de fiecare etapă pînă la Londra 2012, să avem grijă de noi şi să ne menţinem sănătoase pentru a putea spera la Olimpiadă", a declarat Ana Maria la matinalul de la Dolce Sport.

"Nu e cinstit să apărem doar noi în faţă, pentru că există o întreagă armată de oameni care au muncit ca noi să ajungem aici. Medicii, antrenorii şi ceilalţi din staff au tras la fel de mult ca noi pentru a obţine această performanţă. Şi pentru ei, medalia cucerită este la fel de strălucitoare", a adăugat vicecampioana olimpică de la Beijing.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează