SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMA

Foto Ana Maria Brânză, dezvăluiri din trecut: „Salvarea a venit din partea fratelui meu mai mare”

Ana Maria Brânză. Foto: Instagram @anamariabranza +21   FOTO
Ana Maria Brânză. Foto: Instagram @anamariabranza

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 11:49 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 12:51

Ana Maria Brânză, campioana la scrimă, și-a făcut apariția la Chefi la cuțite în ediția din 19 septembrie pentru a-și arăta talentul în bucătărie. Mai mult, fosta sportivă a venit cu un desert spectaculos și a scos la iveală amănunte neștiute din viața ei. 

Cu zâmbetul pe față și multă energie, aceasta s-a așezat la locul de lucru pentru a face un preparat dulce cu care să-i surprindă pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea.

Deși n-are experiență în bucătărie, Ana Maria Brânză s-a descurcat de minune. Aceasta a fost mai pregătită ca niciodată să-i impresioneze pe jurați cu reteța ei deosebită de tiramisu. Mai mult, fosta sportivă a urmat cu strictețe toți pasii de pe lista făcută de soțul ei.

FOTO. Ana Maria Brânză, apariție total surprinzătoare

+17 FOTO

Situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară în platoul show-ului culinar. Prezența Anei Maria Brânză în fața chefilor a luat pe toată lumea prin surprindere. 

Chef Florin Dumitrescu a rămas cu gura căscată atunci când ușile s-au deschis, iar sportiva a intrat în platou. „Poți să-mi dai și mie un autograf, te rog! Ce onoare că ești la noi”, i-a zis juratul.

Ana Maria Brânză, dezvăluiri din trecut. Cum s-a apucat de scrimă

Sportiva a dezvăluit detalii neștiute despre ea și începutul carierei sale: „M-am născut să practic scrimă. Eu am ajuns la sport din dorința părinților mei pentru că eram nu tocmai copilul de pus în ramă. 

Făceam prea multe trăsnăi, iar atunci părinții mei au zis că trebuie să merg la sport. Ei au ales tenisul de câmp, dar nu a fost potrivit pentru mine și am renunțat la idee”.

„Salvarea a venit din partea fratelui meu mai mare, Marius. Pe atunci el practica fotbal. 

În timp ce se întorcea de la antrenamente și a trecut pe lângă sala de scrimă, mi-a zis că acela era locul ideal pentru mine. Pe clădire scria un cuvânt: «scrimă» și i s-a părut super interesant locul pentru mine. Așa a început povestea mea. La 11 ani am mers acolo pentru prima oară”, a mai povestit sportiva cu emoție la Antena 1.

Citește și:

A uitat de iubita însărcinată? Neymar, surprins în club cu două fete

Vestea uriașă primită de Reghecampf de la Corina Caciuc, chiar de ziua lui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Septembrie 2023, 13:05

A avea o structura ...ca scrimer...nu presupune ...in mod consecutiv ...si a avea un ideal ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează