SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Ana Maria Brînză la Radio GSP: "Nu mă retrag după Olimpiada de la Londra. Vreau să merg la Rio"

Ana Maria Brînză în studioul Radio GSP
Ana Maria Brînză în studioul Radio GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 25 octombrie 2011 20:25

Campioana mondială a spus că va participa la Olimpiada de la Rio indiferent de rezultatele pe care le va obţine la Londra, în 2012

Dubla campioană mondială la spadă, Ana Maria Brînză, a declarat că nu are de gînd să renunţe la cariera sa, indiferent de ce deznodămînt va fi la Olimpiada de la Londra, din 2012. "Acest sport reprezintă un mod de viaţă pentru mine. Cînd sînt în vacanţă îmi fuge gîndul la antrenamente. Nu pot trăi fără spadă, e ca un drog pentru mine. Nici nu mă gîndesc să mă retrag, mai am multe de realizat! Indiferent de ce vom face la Londra, eu voi continua!", a declarat proaspăta campioană mondială.

"Nu voi antrena niciodată"
Ana Maria a continuat să vorbească despre viitorul său, ea spunînd că de-abia după Olimpiada din 2016, de la Rio de Janeiro, va trage linie şi va decide ce va face după. "Cu siguranţă după Olimpiada din Brazilia voi analiza situaţia pentru a vedea dacă voi continua sau nu. Oricum, pot să vă asigur că nu mă voi apuca de antrenorat. Nu cred că aş avea răbdare să îi învăţ pe copii acest sport!", a încheiat, glumind, campioana.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
papi_papi
papi_papi  •  26 Octombrie 2011, 09:25

Bravo ! Una dintre cele mai mari sportive pe care le are Romania in acest moment. O persoana deosebita !

octavianus
octavianus  •  26 Octombrie 2011, 09:08

O mare campioana si o fata speciala si in afara salii, aici nu conteaza culorile, alb-visinii sau ros-albastre, sunt trei culori mai presus de toate culori pe cara Ana Maria & Co. le reprezinta cu mare cinste, fapt pentru care ma inclin in fata ei / lor. RESPECT SI SA ADUCETI AURUL OLIMPIC !! HAI ROMANIA !!

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Octombrie 2011, 00:03

Ana-Maria Branza, o fata de nota 10. Gratie sportivilor ca tine sunt STELIST!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează