SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Ana Maria Popescu, început perfect de an » Românca e noul lider mondial!

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 18:03

Ana Maria Popescu este noul lider mondial la spadă. Spadasina legitimată la CSA Steaua s-a clasat pe locul 2 la campionatul mondial desfășurat săptămâna trecută la Havana, Cuba.

„Tușă cu tușă, asalt după asalt… am construit, am punctat, m-am bucurat, am greșit, m-am supărat, am luat-o de la capăt și tot așa până în finală! Mai aveam un singur pas până la aur, dar nu și soluții!

Oricât a încercat domnul Popa să întoarcă scrima pe toate părțile și indiferent cât au țipat fetele din tribună, uneori chiar trebui să accepți că adversarul este mai bun! 

Te înclini, îl feliciți și te mulțumești că tot ce ai putut să faci mai bine astăzi a fost medalia de argint”, a scris spadasina stelistă pe pagina personala de Facebook, după finala pierdută cu Aleksandra Zamachowska (Polonia), numărul 19 mondial.

Ana Maria a adunat în total 176.000 de puncte, depășindu-le în clasament pe Lin Sheng (China) și Man Wai Vivian Kong (Hong Kong).

Marele obiectiv pentru sportiva noastră este o medalie olimpică la JO 2020. În acest moment are în palmares un aur olimpic pe echipe obținut la Rio de Janeiro (2016) și un argint la Beijing (2008).

Foto: facebook.com/AnaMariaBranzaOfficial

de Eduard Pătrașcu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează