SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE EUROPENE BAKU

Andreea Chiţu a cîştigat aurul la Baku!

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2015 15:54

Judoka de la categoria 52 de kilograme a devenit campioană europeană pentru a doua oară în carieră şi a adus al doilea titlu la Jocurile Olimpice Europene

Andreea Chiţu a cîştigat finala categoriei 52 de kilograme la Campionatele Europene de la Baku, competiţie ce contează şi pentru Jocurile Olimpice Europene.

Andreea a mai fost campioană continentală în 2012, la Celiabinsk, a cîştigat argintul la Budapesta, în 2013, şi bronzul la Europenele din 2014, de la Montpellier.

Andreea a avut primul tur liber, iar apoi şi-a desfiinţat adversarele. A cîştigat prin ippon în faţa israeliencei Roni Schwartz, în "sferturi" a trecut prin yuko de Odette Giuffrida din Italia, pentru ca apoi, în semifinale, să o învingă, tot prin ippon, de nemţoaica Mareen Kraeh.

Azi Andreea a învins-o pe Annabelle Euranie (Franţa), cea care a reuşit o mare surpriză, reuşind să o elimine în semifinale pe rusoaica Natalia Kuziutina, medaliata cu bronz la Campionatul Mondial de anul trecut.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a primit lovitura de grație chiar azi. Ce a aflat impresara sâmbătă, 4 decembrie


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  25 Iunie 2015, 23:44

Felicitari Andreea! Meriti respectul tuturor romanilor!

lenan
lenan  •  25 Iunie 2015, 19:52

bravo!

cristien23
cristien23  •  25 Iunie 2015, 18:55

Bravo 'gesepeul' pentru atentia pe care o acordati valorilor noastre nationale; ati scris articolul asta la misto si l-ati plasat undeva pe marginea paginii si in schimb tineti prim-planul cu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează