SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Andrei Stoica a făcut anunțul: va lupta pentru centura mondială: „Hai să punem România pe harta kickboxului mondial!”

Sursă foto: instagram Andrei Stoica
Sursă foto: instagram Andrei Stoica

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2020 14:18

Kickboxerul Andrei Stoica (32 de ani) și-a anunțat prezența în cușcă, în cadrul evenimentului One Infinity, unde va lupta pentru centura mondială ONE CHAMPIONSHIP! 

Andrei “Mister KO” Stoica va lupta pe 10 aprilie împotriva lui Roman Kryklia, actualul deținător al centurii mondiale ONE, la Jakarta, într-un eveniment care va conține trei main event-uri, în care sunt puse la bătaie trei titluri mondiale. 

„Prieteni, așa cum v-am promis, am să vă dau o veste bombă! În curând voi lupta în cel mai important meci al carierei mele, pentru centura mondială ONE CHAMPIONSHIP! Pe 10 aprilie, la Jakarta va avea loc una dintre cele mai importante gale One Championship ale anului. One Infinity - un mega eveniment care va avea nu mai puțin de 3 main event-uri, în care sunt puse în joc 3 titluri mondiale. Cele 3 lupte îi au protagoniști pe Demetrious Johnson, Aung La Nsang și pe al vostru, Andrei Stoica. O confirmare că România încă este o putere mondială în kickbox! Hai să punem România pe harta kickboxului mondial! Hai să aducem centura acasă! Hai România!!!”, a scris luptătorul român pe pagina sa de instagram. 

Vezi această postare pe Instagram

Prieteni, așa cum v-am promis, am să vă dau o veste bombă! În curând voi lupta în cel mai important meci al carierei mele! În curând voi lupta pentru centura mondială ONE CHAMPIONSHIP! Pe 10 aprilie, la Jakarta va avea loc una dintre cele mai importante gale One Championship ale anului. One Infinity - un mega eveniment care va avea nu mai puțin de 3 main event-uri, în care sunt puse în joc 3 titluri mondiale. Cele 3 lupte îi au protagoniști pe Demetrious Johnson, Aung La Nsang și pe al vostru, Andrei Stoica. O confirmare că România încă este o putere mondială în kickbox! Hai să punem România pe harta kickboxului mondial! Hai să aducem centura acasă! Hai România!!!

O postare distribuită de Andrei Stoica Mister KO (@andrei1stoica) pe

ONE este o companie stabilită în Singapore. Lansarea promoției care îmbină artele marțiale mixe cu Muay Thai-ul, boxul sau luptele, a fost lansată în 2011 de antreprenorul Chatri Sityodtong și de fostul director executiv al ESPN, Victor Cui. ONE Championship transmite galele în 136 de țări, către un public potențial de 1,7 miliarde de persoane. 

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Frații Stoica au copilărit în Ghencea și au o favorită clară în războiul Gigi - Talpan: „Am crescut cu echipa lui Becali”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alex_777
alex_777  •  20 Februarie 2020, 15:22

Succes!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează