SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

VIDEO Andrei Stoica l-a spulberat pe Pavel Voronin în meciul decisiv! KO după două minute!

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2021 14:36 / Actualizat sambata, 05 iunie 2021 14:43

Dublul campion mondial Andrei Stoica a încheiat odată pentru totdeauna rivalitatea cu Pavel Voronin după ce l-a învins prin KO în prima repriză, aseară, la București, în main eventul galei Dynamite Fighting Show 11.

Duelul a avut loc la fix 6 luni de la precedenta lor confruntare, care a stârnit controverse. Aseară, Stoica a intrat determinat și încă din primele secunde a pus presiune pe Voronin, punctând mult mai mult decât acesta.

Meciul s-a încheiat după fix două minute, atunci când cel poreclit Mister KO și-a pus adversarul la podea cu o lovitură de genunchi.

„Când am văzut că a schimbat garda, știam că acolo voi lovi. A fost o lovitură pe care mi-am calculat-o. Sper că am închis acest capitol și nu mai există discuții privind diferența dintre noi doi”, a spus Stoica imediat după meci, care a fost și premiat pentru KO-ul serii, intrând în posesia unui bonus de 2.500 de criptomonede DeGeThal.

A fost al doilea succes pe care Andrei Stoica l-a înregistrat în Dynamite Fighting Show prin KO după cel din decembrie 2018, de la Craiova, când l-a învins rapid pe portughezul Luis Morais.

În co main event, Florin "Rambo" Lambagiu l-a învins categoric pe grecul Petros Vardakas, care a fost și numărat în prima repriză. Într-un alt duel internațional, Ștefan Lătescu a trecut de bosniacul Dzevad Poturak. În ultima repriză, Poturak a fost numărat o dată.

"Tănculețul" Ionuț Iancu a avut parte de meciul carierei contra legendarului Konstantin Gluhov. După trei reprize, arbitrii-judecători au decis un extra round, în care Iancu a fost declarat câștigător.

Meciul serii a fost declarat duelul dintre moldoveanul Serghei Zanosiev și Vlad Trif, câștigat de primul dintre aceștia. La debutul său în DFS, Andrei Ostrovanu a câștigat prin KO tehnic în prima repriză contra lui Cezar Buzdugan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează