SPORTURI  »  ALTELE  »  HIPISM

Reacția primarului din Ploiești după dezvăluirile GSP: „Mă voi implica personal”

Cursele de trap de la Ploiești sunt bântuite de suspiciunile majore legate de doparea cailor +5   FOTO
Cursele de trap de la Ploiești sunt bântuite de suspiciunile majore legate de doparea cailor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 15:51 / Actualizat joi, 11 martie 2021 16:02

Andrei Liviu Volosevici, primarul municipiului Ploiești, a reacționat după publicarea investigației GSP despre secretele murdare ale curselor de trap și fenomenul de doping al cailor care concurează pe hipodromul din Ploiești.

Mesajul primarului din Ploiești:

Este inadmisibil să girezi astfel de practici de dopaj asupra unor animale. Noi am reabilitat Hipodromul de la Ploiești pentru a crea un mediu propice dezvoltării hipismului, având în vedere că acum este posibilă organizarea atât a curselor de trap, cât şi de galop. Nu voi accepta ca aceste practici să aducă atingere imaginii Hipodromului Ploiești şi administrației publice locale. 

Am cerut conducerii CSM ca, începând din acest an, să fie trecute în buget sumele necesare controlului antidoping. Este o condiție obligatorie pentru organizarea în condiții de fair play a competițiilor, dar și pentru protejarea acestor animale nobile. 

Iubesc caii şi îmi doresc ca activitatea hipică la Hipodromul Ploiești să o depășească pe cea din perioada de glorie din anii ’60. Mă voi implica personal pentru a realiza acest obiectiv.

250 de euroeste prețul unui kit de testare antidoping la cai

+1 FOTO
  • „Ulise” și Calypso, câștigătorul Derby-ului din 2019

Citește mai multe știri din sporturi:

Arestare-șoc în Kickboxing! Jamal Ben Saddik, reținut de poliție

Cine transmite meciurile echipei naționale de handbal feminin de la turneul preolimpic din Muntenegru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
925922404122276
Dumitrica Bogdan  •  11 Martie 2021, 18:19

Total eronat domnule Primar! Primul pas este actionarea in justitie a vinovatilor, pedepsirea lor si apoi recuperarea banilor primiti ca premii in acesti ani!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close