SPORTURI  »  ALTELE  »  ACCIDENT

Anunț caritabil » Florin Mureșan, un sportiv român de elită, a suferit un accident groaznic. Află cum poți ajuta

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 16:49 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 17:02

Florin Mureșan, membru al lotului national de Karate Traditional, multiplu campion national, european si mondial si inspector în cadrul structurii SASS apartinand Penitenciarului Arad, a suferit un accident și are fractură de coloană cervicală (vertebrele C6, C7).

De peste 20 de ani practicant de karate traditional, Florin a reprezentat Romania cu onoare si mandrie, palmaresul sau de medalii fiind unul impresionant.

Anunț caritabil » Florin Mureșan, un sportiv român de elită, a suferit un accident groaznic. Află cum poți ajuta

Federația Română de Karate Tradițional a făcut apel la cei care-l pot ajuta pe Florin în clipele delicate prin care trece. Sportivul are nevoie de operații și tratament pentru lungul proces de recuperare care îl așteaptă.

Conturile sunt: 
LEI: RO90BTRLRONCRT0125847001 
EURO: RO40BTRLEURCRT0125847001 
Titular cont: Muresan Florin Paul 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
roja_azul76
roja_azul76  •  28 Iulie 2020, 09:20

t

Vezi toate comentariile (1)
Comentează