SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Anunțul lui Ronnie O'Sullivan: "Am vorbit să-mi cumpăr o casă de vacanță în România!"

Articol de - Publicat luni, 04 aprilie 2016 19:19

Pentru a doua oară în România, unul dintre cei mai mari jucători de snooker din istorie, Ronnie O'Sullivan, a luat o decizie formidabilă pentru țara noastră.

Englezul a fost fascinat de publicul și ospitalitatea de la București și-a decis să-și cumpere o casă de vacanță în România, unde se poate relaxa alături de familie și prieteni. "Ospitalitatea de la București a fost fantastică. Am căutat mereu să joc pe cele mai interesante arene, în cea mai explozivă atmosferă, de aia am și revenit în România. E perfect aici, m-am simțit minunat! Îmi place foarte mult aici și cred că pe viitor îmi voi cumpăra o casă în România!", a spus Ronnie pentru Gazeta Sporturilor.

Jucătorul de snooker deja a luat legătura cu organizatorul patrulaterului de la București, Adrian Thiess, pentru a-i găsi acestuia o casă, cel mai probabil în  Transilvania. "Ofertele deja au început să vină. Ronnie le va primi pe toate, iar el va decide ce reședință își va cumpăra la noi în țară. S-a simțit foarte bine aici și sunt bucuros că România apare în lume și cu lucruri pozitive! Roonie a făcut o superreclamă României și asta e foarte, foarte bine pentru noi", a spus Thiess.

Nu e pentru prima dată când O'Sullivan vorbește la superlativ despre țara noastră. "A fost incredibil în România, abia aştept să mă întorc în Bucureşti. Cred că o să mă întorc în România nu doar la turneu, ci şi la un Crăciun viitor. Am înţeles că Transilvania este superbă, trebuie să ajung acolo", a spus campionul mondial în decembrie anul trecut, după prima vizită la București.

 

Ronnie O 'Sullivaaaaaaan primit în uralele a peste 2.000 de spectatori!

Posted by Gazeta Sporturilor on 2 Aprilie 2016

Ronnie O'Sullivan (Anglia)

- născut pe 5 decembrie 1975 (40 de ani)
- poreclă: "The Rocket" (Racheta)
- de cinci ori campion mondial: 2001, 2004, 2008, 2012, 2013

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  04 Aprilie 2016, 20:15

good luck with that! :) la cum s-a construit la noi in ultimii 25 de ani si la cum sunt intretinute casele vechi o sa-si puna mainile-n cap si o sa regrete repejor decizia :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează