SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE OLIMPICE DE IARNA DE LA SOCI

Au fost alese mascotele pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2014

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 20:01

Trei mascote au fost selecţionate pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2014, de la Soci, ca urmare a votului telespectatorilor ruşi.

Acestea vor fi reprezentate de un leopard al zăpezii, un iepure şi un urs polar. Acestea au fost alese dintre nouă propuneri, toate desenate şi create de cetăţeni ruşi şi preselecţionate dintre 24.000 de opţiuni.

Handbal. Adversare pentru "sferturi"
Ştiinţa Bacău şi UCM Reşiţa află astăzi adversarele din "sferturile" Cupei Challenge, respectiv Cupei Cupelor. Tragerea la sorţi este programată cu începere de la ora 12:00, la Viena. Partidele contînd pentru manşa tur vor avea loc pe 26-27 martie, iar cele retur pe 2-3 aprilie. Tragerea la sorţi pentru semifinale este programată pe 5 aprilie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează