SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Au terminat pe 10 » România a pierdut meciul cu Franța, 6-12, dar va juca la turneul preolimpic

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 00:00

"Naționala" masculină a fost învinsă ieri de Franța cu 12-6. România merge la turneul preolimpic de la Trieste, care loc în luna aprilie alături de alte unsprezece echipe și de unde doar trei merg la Rio.

România s-a despărțit de Europeanul de la Belgrad într-un mod nu foarte plăcut. În lupta pentru locul 9, a cedat în fața Franței cu 6-12 (1-6, 1-2, 1-2, 3-2).

"Noi trebuia să cîștigăm pentru că trebuia să ne respectăm pe noi în primul rînd, iar în meciul cu Franța nu ne-am respectat", a spus Alexandru Ghiban pentru h2o polo.ro.

Echipei României nu i-a ieșit mai nimic, iar clasarea pe poziția a zecea este cea mai rea pentru "naționala" masculină din ultimele cinci ediții. Pentru formația tricoloră au marcat ieri: Cosmin Radu, 2 goluri, și Tiberiu Negrean, Daniel Teohari, Dimitri Goanță, Alex Popoviciu cîte unul.

Cu toate acestea, România s-a calificat la turneul preolimpic de la Trieste, care va avea loc între 3 și 10 aprilie. Acolo vor mai participa:  Italia, Ungaria, Spania, Rusia, Franța, Germania, Olanda, Slovacia, Canada, Kazahstan și Africa de Sud. Doar trei bilete pentru Rio sînt disponibile la competiția din Italia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează