SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Aur pentru România! Tricolorele, campioane europeane la spadă, pe echipe!

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2015 18:34

România a învins Estonia în finala Campionatului European de la Montreaux (Elveția) și și-a păstrat titlul continental cucerit anul trecut la Strasbourg (Franța).

Ana Maria Brînză, Simona Gherman, Loredana Dinu și Simona Pop au trecut miercuri în finală cu 45-35 de Estonia.

Elevele lui Dan Podeanu au avut primul tur liber, în "sferturi" au trecut cu 31-25 de Ucraina, iar în semifinale cu 45-42 de Suedia.

Este al șaselea titlu european pentru echipa de spadă a României, performera fiind Ana Maria Brînză care a fost "părtașă" la toate cele șase medalii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
mvradulescu
mvradulescu  •  10 Iunie 2015, 09:51

Mulțumim fetelor că aduceți în actualitate una din bucuriile care deveniseră obișnuință în urmă cu un sfert de secol : succesele sportive ! Meritați toate felicitările iubitorilor de sport !!!

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  10 Iunie 2015, 08:06

Bravo!Sincere felicitari!

bakunin
bakunin  •  09 Iunie 2015, 21:37
Postat de onduku pe 09 Iunie 2015, 19:32

S-a scos proba de la olimpiada cred, sau la baieti? :( In fine, sa sti ca si in Europa sunt Rusia sau Italia. E bine ca inca sunt la top, iar asta i se datoreaza in special lui Branza si Gherman.

Sabia baieti pe echipe s-a scos de la JO; spada feminina ramine. Vom avea ocazia sa ne luam revansa pentru ratarea de la Londra. PS: e fenomenal ca exista hateri si-n sportul asta, unde echipa de spada are 2 titluri mondiale si 6 europene, asta fara a aduce in discutie distinctiile individuale. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează