SPORTURI  »  ALTELE  »  BILIARD/ BILA 9

Babika a cîştigat biletul pentru Las Vegas. Cine va fi azi Best Of The East?

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00

Numărul 18 mondial, Rudoslav Babika, a cîştigat turneul de Biliard/ Bila 9 organizat  vineri, la Bucureşti, la King's Club, şi s-a calificat la World Pool Masters, de la Las Vegas, iar astăzi au loc finalele la Best Of The East. La competiţia din Oraşul Luminii, 10-16 mai 2010, ajung 64 de sportivi care au cîştigat competiţii importante de genul celei organizate acum în România.

AICI POTI URMĂRI TRANSMISIA LIVE

La Bucureşti, polonezul şi-a asigurat biletele de avion şi şapte nopţi de cazare în Las Vegas. Polonezul Babika este numărul 18 mondial şi cel mai important nume dintre cei 58 de sportivi prezenţi la cele două competiţii de la Bucureşti.

Dintre români, Ovidiu Cristea a ajuns în faza finală, dacă nu l-am pune la socoteală pe armeanul Babken Melkonian (foto),  stabilit de 20 de ani în România. Melkonian a reuşit anul trecut să se claseze pe locul trei în turneele Best Of The East, 8 la număr, şi care este echivalentul Cupei UEFA la fotbal.

AICI POTI URMĂRI TRANSMISIA ÎN DIRECT A COMPETIŢIEI DE LA BUCUREŞTI.

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  15 Februarie 2010, 18:08

il shtiu pe babken e poate cel mai bun jucator din Romania, nu joaca cu nimeni decat pe bani... itzi ia si zahrul din ceai daca te prinde...

 •  15 Februarie 2010, 17:40

Cam putine stiri extrafotbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează