SPORTURI  »  ALTELE  »  DOPAJ

Badr Hari a fost prins dopat! Riscă o suspendare dură + Benny Adegbuyi visa să se lupte cu marocanul anul acesta

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 09:32

Luptătorul marocan Badr Hari (34 de ani) a fost prins dopat și riscă o pedeapsă serioasă din partea Federației Internaționale. Alături de acesta a fost depistat pozitiv și kickboxerul olandez Hesdy Gerges (34 de ani).

Hari abia revenise în lumea kickboxingului după perioada de trei luni petrecută în pușcărie, însă acum riscă să fie interzis în sport timp de 4 ani, conform presei olandeze. Acest lucru ar însemna automat și retragerea din kickboxing.

Probele pentru care Hari și Gerges pot fi suspendați au fost recoltate anul trecut. Substanețele găsite în organismele celor doi încă n-au fost dezvăluite. Totuși, au apărut speculații în presa olandeză că Badr Hari ar fi consumat cannabis și de aceea a fost depistat pozitiv.

Managerul lui Badr Hari nu a vrut să comenteze informațiile apărute în presa olandeză.

Benny Adegbuyi vs. Badr Hari

Benny Adegbuyi visa să se lupte cu Badr Hari în acest an. „E posibil un meci cu Badr Hari. Am înțeles că a semnat iar un contract. Toată lumea vrea să-l bată. Eu fiind pe locul 3 în momentul de față, Badr Hari va avea nevoie de câteva meciuri pentru a se lupta cu mine.

Știu de la managerii mei că un meci cu el e posibil în 2019. Badr Hari e unul dintre cei mai cunoscuți luptători din lume. Și-a creat un brand. Îmi doresc un meci cu el. Ar fi ceva minunat pentru fanii din România. Îmi doresc o revanșă cu Jamal”, a declarat Benny la GSP LIVE, pe 14 ianuarie 2019.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adriann_
adriann_  •  30 Ianuarie 2019, 14:23

Ce sa viseze Benny la meci cu Badr Hari?? Intai sa-si ia naibii revansa cu Jamal ca l-a batut ala cu o singura mana (cealalta era rupta, la propriu).

doze
doze  •  30 Ianuarie 2019, 12:05

norocul sau este ca a fost prins dopat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează