SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Băieţii lui Covaliu au pierdut în "sferturi" la o singură tuşă la CM

Sabrerii români s-au oprit în sferturi de finalăi Foto: Alex Nicodim
Sabrerii români s-au oprit în sferturi de finalăi Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2011 16:07

UPDATE 15:55. Echipa de sabie a României a pierdut în faţa Belarusului cu 44-45 în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de la Catania. Cosmin Hănceanu, Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu şi Florin Zalomir nu au reuşit să apere medalia de bronz cucerită anul trecut.

Cosmin Hănceanu, Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu şi Florin Zalomir au început cu dreptul concursul pe echipe din cadrul Campionatelor Mondiale de la Catania. Sabrerii români au trecut în optimi de finală de Spania cu 45-31 şi s-au calificat în "sferturi".

Mia departe, ei se vor duela, la 14:50, cu sabrerii din Belarus, care au trecut de Canada cu 45-27. Elevii lui Mihai Covaliu, campioni mondiali în 2009, au de aparat medalia de bronz cucerită anul trecut la CM de la Paris. Sabrerii români se luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra, pentru acest lucru ei trebuie să intre primele echipe ale lumii la finalul lunii martie. Deocamdată, se află pe locul patru în clasamentul mondial.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
aly_bade
aly_bade  •  14 Octombrie 2011, 14:34

si nu se vor opri aici!;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close