SPORTURI  »  ALTELE  »  ROMÂNIA

Bătaie de joc cu 78 de oameni! Un incendiu le-a distrus casele, iar Primăria i-a uitat de 2 ani într-o sală de sport! Soluție „sinistră” oferită: „Or să moară de frig acolo”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 09:12 / Actualizat sambata, 01 octombrie 2022 10:05

La peste un an și 8 luni după ce și-au pierdut casele într-un incendiu, zeci de romi maghiari trăiau încă într-o sală de sport din Miercurea Ciuc. Autoritățile spun că vor instala primele locuințe modulare pentru ei săptămâna aceasta, dar specialiștii spun că sunt o soluție proastă, în care oamenii „pot muri de frig”. Libertatea a vizitat Arena care le-a devenit casă.

În spațiul de la Arenă, familiile și-au improvizat mici separeuri din perdele și draperii. Le delimitează spațiul și le oferă puțină intimitate, într-o viață trăită, de câteva luni, la comun. În fiecare separeu găsești un pat și câteva obiecte personale. Hainele sunt ținute în saci. Dulapuri sau mobilier nu prea există. La primul țipăt de copil dimineața, se trezește întreaga Arenă.

Citește pe Libertatea întreaga poveste. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
rav410wrc
rav410wrc  •  01 Octombrie 2022, 18:40

Acum ca ministrul plagiator al educatiei a demisionat, pe cand demisioneaza si primul (plagiator al tarii) ministru, Nicolae Ionel ?! :((( Respect Emilia Sercan !!

papora
papora  •  01 Octombrie 2022, 15:53
Postat de steaua.libera pe 01 Octombrie 2022, 14:26

Wow. UDMR le întoarce spatele și etnicilor unguri.

dadeundebă...le asigură un trai "decent" rude(le)lor tale...

steaua.libera
steaua.libera  •  01 Octombrie 2022, 14:26

Wow. UDMR le întoarce spatele și etnicilor unguri.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează