SPORTURI  »  ALTELE  »  BAZĂ DE PREGĂTIRE

Bază de 1 milion de euro într-o comună cu 1.563 de locuitori » O echipă de tradiție va profita! De unde vin banii

FOTO: Actualdecluj.ro
FOTO: Actualdecluj.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2017 12:57

Universitatea Cluj, echipă din Liga a 4-a, are planuri mari. Conducerea clujenilor vrea să construiască o bază ultramodernă, de 1 milion de euro, în comuna Ciurila.

Ioan Ovidiu Sabău, managerul echipei, a dezvăluit planul clujenilor și a dat detalii despre construirea bazei.

"S-a discutat cu primarul de acolo, care vrea să ajute Universitatea. Vom concesiona probabil pe 49 de ani un teren în comună și acolo va fi această bază.

E imperios necesar să avem aceste condiții minime. Vorbim de normalitate, de un lucru obligatoriu pentru o echipă care își propune să facă performanță în viitor. Această bază este prioritatea mea numărul unu, alături de centrul de copii și juniori. Până pe 20 ianuarie va fi gata întreg planul, cu estimări financiare, cu tot ce este nevoie.

Sunt oameni cu mare potență financiară în oraș care au spus că iubesc această echipă. Clujul are un potențial, cred că există posibilitatea să oferim Universității un centru de acest gen. În alte orașe mult mai mici, se poate. Aici de ce nu s-ar putea?

Dacă nu putem face atât pentru o echipă, atunci nu putem avea obiective mari, ci doar mici, foarte mici. Atunci nu ne vom mai gândi la performanță, ci vom rămâne cu gânduri din acestea de divizia D, C. Eu sunt încrezător. Ar trebui ca toate cluburile să aibă o bază de acest gen", a spus Sabău pentru site-ul actualdecluj.ro.

U Cluj este pe locul 1 în Liga a 4-a, cu 40 de puncte după 14 etape, și are mari șanse de a promova.

 

1.563 de locuitoriare comuna Ciurila, care este localizată la 20 km de Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
446612755727897
Rares Bogdan  •  10 Ianuarie 2017, 20:51

Mai bine s-ar concentra primarul din Ciurila cum sa aduca apa si gazul in comuna

blatistu49
blatistu49  •  10 Ianuarie 2017, 20:37

intrare doar cu pasaport

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Ianuarie 2017, 19:46
Postat de ang3ldev1l pe 10 Ianuarie 2017, 18:23

spitale avem in Cluj si pentru arsi ?

Este unul abandonat la intrarea dinspre Huedin .Spital de urgenta. A ramas la nivel de fundatie. Copil fiind am jucat si eu fotbal. Profesorul (cand ceva nu mergea bine !) ne zicea : va dau un picior in .... de o sa zburati de la Moci la Ciurila. In halul acesta imi aduc aminte de Ciurila. E o aberatie totala, bani aruncati pe geam si la Cluj e ca in toata tara : hotie ,nesimtire. Trai pe vatrai pe banii altora.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează