SPORTURI  »  ALTELE  »  BAZIN STEAUA

FOTO Ce s-a schimbat după ultima vizită a Gazetei Sporturilor la bazinul Steaua

FOTO: Iosif Popescu
FOTO: Iosif Popescu

Articol de , - Publicat vineri, 05 mai 2023 16:00 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 16:12

La mai bine de o lună și jumătate de la ultima vizită a Gazetei Sporturilor la bazinul Steaua, o parte din aspectele negative prezentate au luat o turnură pozitivă. Pereții au fost vopsiți complet și mucegaiul a dispărut, iar în exterior spațiul este mult mai ordonat.

La puțin peste 10 ani de când a fost dat în folosință, pe 5 decembrie 2012, bazinul de polo din Complexul Sportiv Steaua se prezintă în condiții jalnice. Construit de Compania Națională de Investiții, ca parte a proiectului „Bazine de Înot”, pentru suma de 28 de milioane de lei, adică 6,2 milioane de euro la acea vreme, bazinul se află în prezent într-o stare deplorabilă.

GSP.ro vă explică ce s-a schimbat după o lună și jumătate cu bazinul Steaua, loc în care se antrenează juniorii și sportivii clubului la natație și polo.

Cum arată bazinul de polo din Complexul Sportiv Steaua » Igrasie, rugină, tencuială lipsă și pereți sparți
INFRASTRUCTURĂ
Cum arată bazinul de polo din Complexul Sportiv Steaua » Igrasie, rugină, tencuială lipsă și pereți sparți

Exteriorul, aproape de normalitate

Schimbări bazin CSA Steaua/ Foto: Iosif Popescu
Schimbări bazin CSA Steaua/ Foto: Iosif Popescu
Schimbări bazin CSA Steaua/ Foto: Iosif Popescu
Schimbări bazin CSA Steaua/ Foto: Iosif Popescu
Schimbări bazin CSA Steaua/ Foto: Iosif Popescu
+3 FOTO

La vizita anterioară, porțile de polo și cablurile cu bile flotoare stăteau aruncate alandala, departe de ordinea pe care ar fi trebuit să o arate un club militar. S-a făcut un pas la normalitate, iar în locul cuștii unui câine și a gropii de gunoi, unde se aflau de scaune și mai multe electrocasnice, au fost puse containere de gunoi. Totuși, geamul spart din afara bazinului n-a fost schimbat.

Ce s-a schimbat după ultima vizită a Gazetei Sporturilor la bazinul Steaua
FOTO: Iosif Popescu/ Geamul spart rămas nereparat

Interior ceva mai retușat

Ce s-a schimbat după ultima vizită a Gazetei Sporturilor la bazinul Steaua
FOTO: Iosif Popescu/Gaura și tencuiala căzută de lângă tabela de marcaj rămasă

În urmă cu o lună, bazinul Stelei era o casă a groazei pentru sportivi și nu o bază în care s-au investit peste 6 milioane de euro pentru a se face performanță. Pereții scorojiți au fost reparați la dungă și doar în zona uneia dintre tabelele de marcaj mai există o gaură, în care ar încăpea o minge de volei.

Gaura masivă din perete a fost astupată de o instalație modernă pentru prevenirea incendiilor. Lemnul putred al grinzilor a rămas la fel, din cauza fenomenului de condens care se produce în bazin. Totuși, nu s-a mai întâmplat să se scurgă nimic din lemnul putred așa cum a fost la ultima vizită, când părea că plouă de-a binelea în bazin.

Citește și alte știri:

Un oficial de la UTA Arad, încrezător că un fotbalist al „Bătrânei Doamne” poate bate recordul de transfer al lui David Miculescu: „De ce să nu fie mai scump? Are niște calități senzaționale la vârsta lui”

Galerie împărțită: unii la Sibiu, alții la semifinala Champions League AC Milan - Inter » Măsura nouă luată de Adrian Mititelu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
19sevilla86
19sevilla86  •  05 Mai 2023, 18:45

Probabil ca s-a decis dancu și alți profitori ca el sa vina la bazin la sinecura bolșevică nesimțita CSA, menținută doar im România pt ca prin ea se cheltuiesc 28 mil euro anual in beneficiul șmecherilor și smenarilor care devorează la popota, trec pe la casierie și astespta o pensie banana! Șeful UM02301, marele bichir, ca ieși la pensie cu o suma nesimțita după ce a avut un salariu imens la CSA, peste 12.000 lei! Asta e una din Explicațiile menținerii doar in România a anomaliei sovietoide CSA, care a devenit un loc călduț unde se aciuaza smecheri din MApN la loc călduț înainte de pensionare! Pana când risipa, rușinea, abuzul, aberația CSA exclusiv in Romanica???

antonyck
antonyck  •  05 Mai 2023, 17:54

In realitate sub jumatate din acele locuri au fost refacute, cosmetizate . Pare ca gsp doreste sa mai indulceasca putin stirea initiala prin acest articol, dece nu ati pozat la revenire exact in aceleasi spatii ? Doar 2-3 poze sunt in oglinda, restul sunt din alte zone sau unghiuri!

soimiisibiu
soimiisibiu  •  05 Mai 2023, 17:29

Pai stadionul din Ghencea cum credeți ca v.a arăta după 5 ani?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează