SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Benny Adegbuyi, prima reacție după ce l-a făcut KO pe Badr Hari: „Asta se întâmplă când intri cu mine în ring. Mulțumesc pentru tot, România!”

Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins pe Badr Hari (36 de ani), prin KO tehnic, în runda cu numărul 3 a main event-ului din gala Glory 76! +18   FOTO
Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins pe Badr Hari (36 de ani), prin KO tehnic, în runda cu numărul 3 a main event-ului din gala Glory 76!

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 23:42 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 10:26

Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins pe Badr Hari (36 de ani), prin KO tehnic, în runda cu numărul 3 a main event-ului din gala Glory 76!

Benny Adegbuyi a fost pus la podea în runda cu numărul 2, dar a obținut victoria carierei. La final, le-a mulțumit românilor pentru toate încurajările oferite în ultima perioadă. 

Benny Adegbuyi, victorie prin KO tehnic în fața lui Badr Hari

+14 FOTO

„Mă simt incredibil. A fost o performanță fantastică, pe alocuri dramatică. Mă așteptam că va începe rapid, e un luptător senzațional. Dar cum v-am spus, sunt dur ca naiba! Știam că dacă îmi voi menține strategia, voi aduce durerea de care vă vorbeam. Când i-am aplicat un uppercut, am simțit că trebuie să merg mai departe. Cei din colț mi-au spus să merg peste el. 

Cred că i-am spart nasul. Îl respect, dar asta se întâmplă dacă a acceptat să intre în ring cu mine. Asta e, poate data viitoare e mai bun. Nu mă gândesc la un meci pentru centură cu Rico Verhoeven. Lăsați-mă să mă bucur de victoria asta! Mulțumesc pentru tot, România!”, a declarat Benny, după victoria carierei. 

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi vs Badr Hari:

VIDEO Benny Adegbuyi, victorie FANTASTICĂ prin KO tehnic în fața lui Badr Hari!

Playtech: BOMBĂ! italienii au făcut anunțul astăzi despre Ianis Hagi. Acum e totul clar


Comentarii (5)
205385333245464
Livi Andrei  •  20 Decembrie 2020, 09:35

Ghita cel mai mare ingamfat din istoria acestui sport, un nesimtit care nu a avut cine stie ce rezultatte, vine si ii critica pe alttii la tv. Ghita, magarule, te-a batut turcul ala de doua ori fara drept de apel si nici macar nu era printre greii din k1! Mai multa modestie nu ti-ar strica dar unde nu-i cap, vai de picioare, invidiosule...

andipanda
andipanda  •  20 Decembrie 2020, 07:12

Bravo Benny, ma bucur ca frustratul ala de Ghita si-a luat-o. ***; tinea cu marocanul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

briceag
briceag  •  20 Decembrie 2020, 04:44

Felicitari, Benny, hai Romania!!! Sarbatori fericite!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează