SPORTURI  »  ALTELE  »  FORMULA 1

FOTO Bernadette Szocs ar vrea să facă dublu cu Lewis Hamilton: „N-am carnet, dar mi-ar plăcea să urc într-o mașină de curse”

Bernadette Szocs joacă pentru România, foto: Imago +37   FOTO
Bernadette Szocs joacă pentru România, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 11:50 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 11:50

Pasionată de viteză, Bernadette Szocs, a noua jucătoare a lumii la tenis de masă, nici nu are carnet, dar visează să se urce într-un monopost de Formula 1.

Bernadette Szocs traversează cea mai bună perioadă a carierei. Ajunsă pe locul 9 în clasamentul mondial feminin, calificată la Jocurile Olimpice cu echipa României, dar și la individual, ea deja se gândește la marea competiție care va începe la Paris, în luna iulie.

FOTO. Bernadette Szocs: „Hamilton e pilotul meu preferat”

+33 FOTO

Bernie știe că anul acesta reprezintă marea ei șansă de a cuceri medalia așteptată de toți iubitorii tenisului de masă din România și de aceea, tot ce face în acest sezon, face cu gândul la Jocurile Olimpice.

Sinceră să fiu, anul ăsta doar la Jocurile Olimpice mă gândesc. Cel mai important este în momentul de față pentru mine să pun în aplicare tot ce antrenez acasă, să găsesc soluții pentru orice obstacol, pentru că cel mai important este la Paris. Acolo îmi doresc din toată inima să reușesc să cuceresc medalia olimpică mult așteptată de mine și de toată lumea
Bernadette Szocs, numărul 9 mondial, conform Sportsnet

Bernie Szocs se relaxează la karting

Bernie se uită, atunci când poate, la cursele de Formula 1 și are un favorit, pe septuplul campion mondial Lewis Hamilton, cu care i-ar plăcea să facă pereche la dublu.

„Bineînțeles că mă uit, îmi place și, câteodată, mă mai duc și eu la karting. Hamilton e pilotul meu preferat. Mi-ar plăcea să fac dublu cu el, dar și să mă urc într-o mașină de curse” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

Chiar dacă îi place viteza, Bernie nu are permis de conducere!

„Nu am avut timp să dau de permis, de două ori mi-a expirat dosarul din cauza competițiilor, dar după Jocurile Olimpice primul lucru pe care mi l-am propus e să dau de carnet” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

Asiaticele se tem de ea

Situată pe locul 9 în clasamentul mondial, Bernadette Szocs este prima jucătoare din afara Asiei în ierarhia lumii.

„Nu îmi mai este frică de asiatice, pentru că am demonstrat de câteva ori că sunt aproape de ele, le-am și învins, mai ales pe campioana olimpică de două ori la rând, așa că sunt foarte pozitivă de fiecare dată când intru la masă cu ele, dau totul din mine și bineînțeles că îmi place sentimentul ăla când simt că deja și lor le este teamă de mine” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

De altfel, ea iubește concursurile disputate pe continentul asiatic.

„Îmi place, mă motivează, că știu că asiaticele sunt cele mai bune. Sunt tare fericită că de fiecare dată când merg în Asia am și acolo oameni care mă susțin și sunt apreciată” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

Deplasările lungi fac parte din viața de sportiv de performanță. Bernie recunoaște că deși își ia 20 de tricouri la ea, uneori ajunge să mai și spele de mână în camera de hotel.

„Dacă plec pentru o perioadă mai lungă îmi iau cel puțin 20 de tricouri, pentru că îmi trebuie și la antrenamente și la meciuri. Dar de multe ori se mai întâmplă să mai spăl și cu mâna” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

Chiar dacă este una dintre cele mai bine cotate jucătoare din lume, cu invitații de participare la toate competițiile de top, Bernie se bucură de fiecare dată când evoluează în România, acolo unde, în urmă cu puțin timp, a cucerit un nou titlu național.

„Este o plăcere să joc în România, pentru că sunt mândră să reprezint CSA Steaua. E foarte frumos să joci acasă în țara ta pentru că au venit foarte mulți să mă susțină, este un sentiment aparte” – Bernadette Szocs, numărul 9 mondial.

Danielle Collins, triumf la Charleston » Serie fantastică: a egalat recordul Serenei Williams

Ce loc ocupă Simona Halep, de astăzi, în clasamentul oficial al WTA » România are 3 jucătoare în top 100

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
komosikus
komosikus  •  08 Aprilie 2024, 13:23

De ce nu cu Florinel? Si lui ii place viteza, merge cu 180...nici n-o sa-si dea seama ca nu e Hamilton. Si apropo, nici el n-are carnet!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează