SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

FOTO+VIDEO Care este cea mai frumoasă amintire din 2023 pentru Bernadette Szocs + Unde va petrece Crăciunul

Berndette Szocs  în fața bradului de Crăciun FOTO Cristi Preda +5   FOTO
Berndette Szocs în fața bradului de Crăciun FOTO Cristi Preda

Articol de , , - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 16:04 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 16:22

Bernadette Szocs (28 de ani) a avut un an grozav, cucerind două medalii de aur și una de bronz la Jocurile Europene și un argint la Campionatele Europene.

Bernadette Szocs încheie anul pe locul 12 în clasamentul mondial, prima jucătoarea de tenis de masă din Europa din această ierarhie. 

Bernadette Szocs FOTO Cristi Preda
Bernadette Szocs FOTO Cristi Preda
Bernadette Szocs FOTO Cristi Preda
Bernadette Szocs FOTO Cristi Preda
Berni alături de canositul Cătălin Chirilă, colegul său de la clubul Steaua FOTO Cristi Preda
+1 FOTO

Românca în vârstă de 28 de ani a avut un sezon plin de competiții în care a reușit să cucerească două medalii două de aur, simplu și pe echipe, și un bronz, dublu mixt, la Jocurile Europene, dar și o distincție de argint cu echipa la Campionatele Europene.

Pe lângă aceste performanțe palpabile, Berni a bifat și o victorie în fața lui Meng Chen, campioana olimpică en-titre.

„Amintirea mea cea mai frumoasă din 2023 și care-mi va rămâne tatuată pe inimă sunt Jocurile Europene", a spus Bernadette.

Bernadette Szocs și un vis împlinit

Apoi a continuat: „Am reușit să cuceresc medalia de aur în proba de simplu și în cea pe echipe, unde mai aveam medalii de aur, dar la simplu nu. 

Îmi doream foarte mult, era unul dintre visurile mele și sunt tare fericită și mândră de mine că am realizat acest titlu.  Mai sun mândră și de faptul că am reușit  să o înving pe campioana olimpică, dar și că am obținut succese în fața altor chinezoaice".

Crăciun acasă pentru Bernadette Szocs

După acest an plin, Bernadette Szocs are acum câteva zile libere, iar apoi se va întoarce la masa de joc. „O să petrec Crăciunul în familie, ajung acasă după atâția ani și cred că o să fie foarte frumos. E un sentiment plăcut", a spus Berni.

Obiectivul pentru 2024 este calificarea la Jocurile Olimpice și apoi o medalie. „Îmi doresc medalia olimpică și sper ca 2024 să fie cel mai bun an al meu", a încheiat ea.

Citește și: 

CSM București, transfer de top » Campioana Germaniei a semnat
CSM București
CSM București, transfer de top » Campioana Germaniei a semnat
Simone Biles, Sportiva Anului 2023 în ancheta AP » A redevenit campioană mondială după o pauză competițională de aproape două sezoane
PREMII
Simone Biles, Sportiva Anului 2023 în ancheta AP » A redevenit campioană mondială după o pauză competițională de aproape două sezoane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează