SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Bernadette Szocs, lideră mondială

bernie
bernie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Bernadette Szocs a ucat pe primul loc în clasamentul general, dedicat jucătoarelor sub 15 ani, devenind lideră mondială. 

Tînăra sportivă, intrată în istoria tenisului de masă ca prima jucătoare din lume calificată la Jocurile Olimpice de Tineret, care vor avea loc în august 2010, la Singapore, este considerată o mare speranţă de specialiştii acestui sport.

După ce a ajuns numărul unu în Europa, la cadeţi, Bernadette a ajuns prima şi în topul mondial, devansîndu-le pe jucătoarele asiatice. Performanţa româncei este cu atît mai mare, cu cît în clasamentul mondial under 18 a ucat pînă pe poziţia a zecea, iar în topul celor mai bune jucătoare sub 21 de ani se află pe locul 30.

Deşi nu are decît 15 ani, Bernadette Szocs a reuşit să avanseze în clasamentul general 75 de trepte, pînă pe 128, fiind cea mai bine clasată jucătoare de la categoria sa de vîrstă. În primele 100 de tenismene ale lumii se află Daniela Dodean, pe locul 22 şi Elizabeta Samara, pe 30.  

Mai multe despre  Bernadette Szocs, puteţi citi aici!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează