SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Bernadette Szocs, pusă pe glume de Ziua Internațională a Blondelor: „De ce blondele au întotdeauna un cuțit în mașină?”

Bernadette Szocs. Sursă foto: Facebook +31   FOTO
Bernadette Szocs. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 10:19

Bernadette Szocs (25 de ani), una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis de masă din România, are un simț al umorului bine dezvoltat.

Azi, 31 mai, de „Ziua Internațională a Blondelor”, „Bernie”, așa cum o alintă apropiații, a dezvăluit pentru Sports Net Group bancul său favorit cu blonde: 

„De ce întotdeauna blondele au un cuțit în mașină? Să taie cât mai bine curbele”, s-a amuzat ea. 

+27 FOTO

„Nu m-am bazat niciodată pe frumusețe în sportul pe care îl practic. Nu știu dacă mă ajută la ceva. În sport doar talentul și munca sunt cele care contează! Atât! Vreau sa fiu cea mai bună în tot ceea ce fac”, a mai spus Bernadette, potrivit sursei citate. 

Ce a făcut Beradette Szocs în timpul pandemiei? 

Bernadette Szocs, om de bază în echipa României, dublă campioană europeană în ultimii ani, a instalat o masă în garaj. În plus, a avut timp și de altceva în afară de sportul care-i domina zilele: un curs de machiaj online și învățarea limbii germane.

„Cel mai important a fost pentru mine că am putut petrece mult timp cu ai mei! De foarte mulți ani nu am mai fost acasă o perioadă așa de lungă, veneam 3-4 zile pe an acasă, maximum", a spus ea. Care sunt lucrurile pe care le dorește să le facă în prima zi de ridicare a restricțiilor? 

„Să mă întorc în sala de tenis de masă și fitness ca să mă antrenez ore întregi fără oprire, până nu mai pot sta în picioare! Să sar în brațele prietenului meu. Bineînțeles, să mă duc la salon, la shopping și să mă văd cu amicii mei!", a spus jucătoarea în vârstă de 25 de ani din Târgu-Mureș.

VIDEO. Soțul Loredanei Dinu a spus, la GSP Live, cum este să trăiești cu o campioană olimpică

Citește și alte știri din sport: 

EXCLUSIV Dincolo de reflectoare » Alexandra Cadanțu își spune povestea emoționantă: „Numai părinții știu cât s-au chinuit. Bagi analgezice să nu mai simți durerile”

S-a aprobat data de start a primelor două curse de Formula 1 din acest sezon! Unde vor avea loc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
thefaimousone
thefaimousone  •  31 Mai 2020, 16:55

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. bernadete szocs asta sutine Steaua din liga 1. a spus public lucru asta. bravo. p.s.inca o umilinta pentru clona csa care in vara se desfiinteaza.

catalynn
catalynn  •  31 Mai 2020, 11:49

Un lucru e clar: la capitolul frumusețe stelistele noastre sunt #1! :-)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează