SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Bernadette Szocs rămâne fit și pe timp de izolare » Cum se antrenează cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România

Sursă foto: Instagram Bernadette Szocs +31   FOTO
Sursă foto: Instagram Bernadette Szocs

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 13:12

Bernadette Szocs (25) de ani, una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis de masă din România, e la rândul său departe de competiții, aflându-se în izolarea cauzată de pandemia de coronavirus. 

„Bernie”, așa cum o alintă prietenii, n-a stat însă departe de orice tip de activitate fizică. S-a antrenat în curtea casei și a ieșit cu bicicleta, într-o încercare de a rămâne fit pentru momentul în care întrecerile vor fi reluate. Jucătoarea de tenis de masă e extrem de activă pe rețelele de socializare, ea postând fotografii pe Instagram aproape zilnic

+27 FOTO
  • Sursă foto: Instagram Bernadette Szocs

În luna decembrie a anului trecut, Bernadette Szocs a fost desemnată cea mai bună jucătoare de tenis de masă a României, fiind pentru al treilea an consecutiv când e recompensată cu această distincție.

În 2019, Bernadette Szocs a câștigat, alături de echipa României, titlul european. La competiția de la Nantes, Szocs a adunat 5 victorii în 5 meciuri. De-a lungul carierei, aceasta a mai câștigat numeroase medalii importante, atât în competițiile de simplu, cât și în cele de echipă.

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri de actualitate:

Simona Halep, interviu în presa din Italia despre bucuria revenirii pe teren: „Va fi ca și cum aș câștiga un trofeu” + ce a simțit în izolare

Roger Federer a primit o ofertă de la un club de fotbal: „Ți-am rezervat numărul 20, trebuie doar să semnezi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
samertx
samertx  •  09 Mai 2020, 20:46

Succes în continuare, Bernie! Noi ne mândrim cu tine!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  09 Mai 2020, 17:53

Ziaristilor.....oare la e sport va pricepeti voi ?? Cea mai mare jucatoare de tenis din tara, in acest moment, este Elisa Samara !! Mana pe carte baieti !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează