SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu, campioni naționali la tenis de masă

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2020 18:47

Bernadette Szocs (24 de ani) și Ovidiu Ionescu (26 de ani) au câștigat weekend-ul trecut titlurile de campioni naționali la simplu, apoi împreună au triumfat și la dublu mixt.

Pentru Ovidiu și Berni au fost trei zile pline în Sala Polivalentă din București, acolo unde, de vineri până duminică, au avut loc Campionatele Naționale, o ocazie pentru a juca în fața românilor și a familiilor. Ovidiu Ionescu a bifat toate medaliile de aur, la simplu, la dublu, alături de Cristian Chiriță, și la dublu mixt, cu Bernadette Szocs. 

„Întotdeauna este o mare bucurie să cucerești o medalie de aur, indiferent de eveniment, și privesc cu încredere spre viitor. Nu m-am așteptat să obțin trei din trei. Am avut acest obiectiv, dar știam că va fi o competiție puternică, juniorii de altădată sunt acum seniori în toată firea, așa că mă bucur că am reușit să cuceresc trei medalii de aur”, a spus vicecampionul mondial din 2019. 

Steaua, două jucătoare în finală

Berni, care pe 5 martie va împlini 25 de ani, a învins-o duminică în finala de la simplu pe colega sa de club de la Steaua și de echipă națională, Eliza Samara, cu 4-0. 

„Sunt foarte fericită și mândră de mine că am câștigat Campionatul Național fără să pierd niciun set. În ultima perioadă nu am fost în cea mai bună formă, dar acum simt că m-am întors”, a spus Berni. 

Câștigătorii titlurilor naționale 

  • Simplu feminin: Bernadette Szocs
  • Simplu masculin: Ovidiu Ionescu
  • Dublu feminin: Adina Diaconu/Irina Ciobanu
  • Dublu masculin: Ovidiu Ionescu/Cristian Chiriță
  • Dublu mixt: Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs      

Vezi și:

Jaqueline Cristian și-a spulberat adversara și s-a calificat în turul secund la Lyon! Posibil duel cu Sofia Kenin, câștigătoarea Australian Open

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
2195576430682107
Ionica Jurca  •  02 Martie 2020, 22:50

Felicitări!

1107645545936885
Eduard Popescu  •  02 Martie 2020, 19:47

Chiar 30 de ani are Ovidiu Ionescu, nu 26.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close