ALTELE  ·  SCRIMĂ

Bianca Pascu a fost la o singură tușă de sferturile de finală ale Europenelor de scrimă de la Dusseldorf

Bianca Pascu, dreapta
Bianca Pascu, dreapta

Articol de — Luni, 17 Iunie 2019, 19:59

Sabrera Bianca Pascu a pierdut cu 14-15 duelul cu franțuzoaica Manon Brunet din optimile de finală la Campionatele Europene de scrimă de la Dusseldorf.

Întrecerea europeană a scrimerilor a pornit la drum în Germania cu probele individuale de la sabie masculin și floretă feminin. Pe tablourile principale, cu 64 de poziții, a ajuns doar sabrera Bianca Pascu, medaliată cu bronz european în 2017.

După ce a trecut de grupe, scrimera în vârstă de 31 de ani a învins-o pe rusoaica Iana Egorian cu 15-12, clasată pe 12, cu 6 poziții mai sus în ierarhia mondială decât românca. În runda a doua, ea învins-o pe italianca Martina Criscio cu 15-12, urmând să se încline în fața franțuzoaicei Manon Brunet, 10 în clasamentul mondial, într-un duel tensionat și pe care l-a condus cu 14-13, dar pe care l-a pierdut cu 14-15.

Europenele continuă azi cu întrecerile de la floretă feminin și de la spadă masculin, iar mâine cu cele de la spadă feminin și de la sabie masculin, cu "tricolori" în toate probele. Întrecerile pe echipe debutează pe 20 iunie. Anul trecut, delegația tricoloră s-a întors fără medalii de la CE. 

Vezi și: 

Gata pentru Minsk! 123 de sportivi români participă la Jocurile Europene din BelarusAntonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1