SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Bilete epuizate » Meciurile dintre Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham vor avea loc pe 21 și 22 noiembrie la București

Ronnie O'Sullivan (la masă) şi Stuart Bingham, în timpul unei confruntări
Ronnie O'Sullivan (la masă) şi Stuart Bingham, în timpul unei confruntări

Articol de - Publicat marti, 08 septembrie 2015 00:00

Campionii mondiali Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham au programate două meciuri demonstrative la Bucureşti, pe 21 şi 22 noiembrie, ambele la Circul Globus.

Ieri dimineaţă, la ora 10:00, s-au pus în vînzare online biletele pentru meciul demonstrativ de snooker de la Bucureşti, de pe 21 noiembrie, de la Circul Globus, dintre Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham.

În mai puţin de 15 minute s-au epuizat toate tichetele pentru categoria a-II şi a-III, cu preţuri de 90 şi 180 de lei. Chiar dacă pe 22 noiembrie cei doi campioni ar fi trebuit să aibă un meci demonstrativ şi la Cluj, evenimentul a fost amînat!

"Au existat probleme cu Sala Polivalentă, acolo unde pe 23 noiembrie are loc o gală de MMA. Timpul de organizare a ambelor evenimente era foarte mic. Am decis ca meciul de la Cluj să se dispute tot la Bucureşti, pe 22 noiembrie, de la ora 20:00", a precizat Adrian Thiess, organizatorul evenimentului.

După acest anunţ, ieri la ora 14:00 s-au pus în vînzare online tichete şi pentru al doilea eveniment, şi acestea fiind epuizate în doar cîteva minute. În prezent sînt disponibile doar bilete la categoria I şi VIP, cu preţuri între 270 şi 400 de lei.

"O să fie un eveniment pe care România îl aştepta de mulţi ani. O şansă unică pentru toţi iubitorii snookerului de la noi să-i vadă la lucru pe cei doi"
Adrian Thiess, organizator

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close