SPORTURI  »  ALTELE  »  LUPTE LIBERE

Blestemul locului doi » Estera Dobre a pierdut a cincea finală consecutivă la Campionatele Europene

Estera Dobre a obţinut un nou argint la Campionatele Europene de lupte libere.
Estera Dobre a obţinut un nou argint la Campionatele Europene de lupte libere.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 06 martie 2012 22:02

Estera Dobre a pierdut, ieri, cea de-a cincea finală consecutivă la Campionatele Europene de lupte libere.

Românca a urcat, aseară, la Belgrad, pe treapta a doua a podiumului de la competiţia continentală. Obişnuită cu cele patru medalii de argint cucerite la categoria 51 de kg, Estera Dobre şi mai adăugat în palmares încă una, de această dată la categoria 48 de kg, unde poate obţine şi biletul pentru Jocurile Olimpice de la Londra.

Luptătoarea de 25 de ani a început perfect concursul din capitala Serbiei. După un prim tur pe care l-a avut liber, Estera şi-a depăşit cu uşurinţă următoarele adversare, pe Henriette Slattum ( Norvegia), apoi pe azera Marziget Bagomedova, în timp ce, în semifinale a învins-o pe Marina Vilmova, din Rusia. Marea provocare a venit în ultimul act al competiţiei, acolo unde s-a aflat faţă în faţă cu ucraineanca Liudmila Baluşka.

Urmărită de amintirea ultimelor patru ediţii ale Europenelor, Estera nu a reuşit să treacă nici de această dată peste imaginea locului doi şi a fost învinsă cu 5-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează