SPORTURI  »  ALTELE  »  DRAMĂ

Boxer olimpic acuzat de uciderea unei femei însărcinate și a copilului lor nenăscut! Detaliile unei crime diabolice

Felix Verdejo Sanchez și iubita lui
Felix Verdejo Sanchez și iubita lui

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2021 10:47 / Actualizat vineri, 07 mai 2021 10:54

Felix Verdejo Sanchez, în vârstă de 27 de ani, boxer care a concurat pentru Puerto Rico la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, a fost arestat duminică, 2 mai. 

Sportivul este în închisoare acuzat de răpirea și uciderea unei femei cu care avea o relație extraconjugală. Victima, Keishla Rodriguez Ortiz, 27 de ani, îl anunțase pe Verdejo că este însărcinată în aproape două luni cu copilul său, scrie People. 

Pedeapsa maximă pentru răpire este condamnarea la moarte, iar pentru uciderea intenționată a unui copil nenăscut este închisoare pe viață.

Verdejo a amenințat-o înainte pe femeie să nu păstreze copilul, să facă avort pentru că are familie, este boxer și o persoană publică, a declarat pentru El Nuevo Día mama lui Rodríguez, Keila Ortiz Rivera. Keila Ortiz, mama victimei, a declarat reporterilor că fiica ei a sunat-o înainte să dispară, joi, 29 aprilie, și i-a spus că Verdejo se duce la casa ei pentru a vedea rezultatele unui test de sarcină. ”I-am spus: Fii atentă!”, a spus mama tinerei ucise, potrivit The Associated Press.

Boxer profesionist din 2012, Verdejo este căsătorit și are o fiică, dar o cunoștea pe Rodríguez Ortiz încă de la școală și păstra legătura cu ea, au spus părinții fetei.

După ce Rodriguez Ortiz i-a spus că a făcut un test de sarcină și că așteaptă copilul său, boxerul a trecut la planul diabolic. Un martor a declarat că Verdejo l-a contact pentru a-l ajuta să-i întrerupă sarcina femeii, potrivit rechizitoriului.

Verdejo și martorul, al cărui nume nu este menționat în plângerea penală, au întâlnit-o pe Rodríguez Ortiz, joi, 29 aprilie, lângă casa ei. Femeia gravidă s-a urcat în mașina boxerului olimpic. După ce a discutat cu tânăra, Verdejo a lovit-o cu pumnul în față, apoi i-a injectat acesteia ”o seringă plină cu substanțe achiziționate de la un punct de droguri”.

Cei doi bărbați i-au legat mâinile și picioarele cu sârmă, după care au dus-o pe Rodríguez Ortiz până la Podul Teodoro Moscoso de peste Laguna San Jose. Acolo, au aruncat-o în apă, iar Verdejo a împușcat victima cu un pistol de pe pod, potrivit procurorilor.

Dată dispărută de părinți, joi, 29 aprilie, Keishla Rodríguez Ortiz a fost găsită moartă de polițiști, sâmbătă, 1 mai, în Laguna San Jose. Înregistrările telefonului mobil și filmările de supraveghere de pe pod au ajutat anchetatorii să localizeze cadavrul lui Rodríguez Ortiz.

Crima a provocat proteste în Puerto Rico, unde a fost instaurată starea de urgență după o creștere a violenței împotriva femeilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează