SPORTURI  »  ALTELE  »  CANDIDATURĂ

Braşov pentru JO de tineret » Oraşul ardelean vrea să găzduiască competiţia din 2020

Articol de - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 00:30

Oraşul ardelean a trimis la Lausanne dosarul pentru organizarea Jocurilor Olimpice de tineret din 2020. Acesta are 25 de kilograme şi 6.000 de pagini.

După ce în 2013 a organizat Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), Braşovul şi-a depus candidatura pentru Jocurile Olimpice de tineret de peste şase ani. George Scripcaru, primarul oraşului de sub Tîmpa, a anunţat ieri că dosarul a ajuns la sediul Comitetului Internaţional Olimpic de la Lausanne (Elveţia).

"Are 6.000 de pagini, adică un metru cub de documente. Am obţinut garanţii de la prim-ministrul Victor Ponta, avem protocolul semnat între Comitetul Olimpic şi Sportiv Român cu Guvernul României", a declarat Scripcaru.

"Cred că avem şanse de organizare a acestui important eveniment sportiv dacă este să ne raportăm la infrastructura pe care o avem şi la reacţiile foarte bune de la oficialii care au participat la Festivalul Olimpic al Tineretului European organizat anul trecut la Braşov", a adăugat Scripcaru.

La Poiana Braşov, acolo unde va fi amplasat Satul Olimpic, va mai trebui construit un patinoar cu o capacitate mai mare decît a celui existent în Braşov. Competiţiile de la JO de tineret 2020 ar urma să se desfăşoare în Braşov, Poiana Braşov, Predeal, Rîşnov şi Cheile Grădiştei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează