SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATELE MONDIALE DE HALTERE

Bronz pentru România la CM de Haltere! Nicolae Onica a fost al treilea după Sohrab Moradi și Tao Tian

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 19:09

Nicolae Onica a cucerit azi medalia de bronz la total, la categoria cat. 96 kg, la Campionatele Mondiale de la Aşgabat (Turkmenistan).

Românul a adunat 391 kg, fiind întrecut de iranianul Sohrab Moradi, 416 kg, şi de chinezul Tao Tian, 407 kg. La stilul smuls, halterofilul tricolor a avut drept cea mai bună performanță 175 kg, greutatea ce l-a situat pe locul 5. La aruncat, el a reușit 216 kg și a ocupat poziția a patra.

România a participat la CM cu patru sportivi şi a încheiat cu un bilanţ de trei medalii: argint prin Loredana Toma (stilul smuls, cat. 64 kg) şi bronz prin Cristina Iovu (stilul aruncat, cat. 55 kg) şi Nicolae Onica (cat. 96 kg, total)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  07 Noiembrie 2018, 21:30

Chiar o surpriza. Era cotat cam cel mai slab dintre cei 4 reprezentanti ai nostri si a scos cel mai bun rezultat pana la urma. Cu atat mai surprinzator cu cat un baiat a scos cel mai bun rezultat la un sport unde tot prin fete excelam. Rezultate bune pt toti cei 4 participanti, inca n-am inteles de ce au fost doar 4. Cred ca putem spera la medalie olimpica la Tokyo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează