SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATELE MONDIALE DE HALTERE

Bronz pentru România la CM de Haltere! Nicolae Onica a fost al treilea după Sohrab Moradi și Tao Tian

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 19:09

Nicolae Onica a cucerit azi medalia de bronz la total, la categoria cat. 96 kg, la Campionatele Mondiale de la Aşgabat (Turkmenistan).

Românul a adunat 391 kg, fiind întrecut de iranianul Sohrab Moradi, 416 kg, şi de chinezul Tao Tian, 407 kg. La stilul smuls, halterofilul tricolor a avut drept cea mai bună performanță 175 kg, greutatea ce l-a situat pe locul 5. La aruncat, el a reușit 216 kg și a ocupat poziția a patra.

România a participat la CM cu patru sportivi şi a încheiat cu un bilanţ de trei medalii: argint prin Loredana Toma (stilul smuls, cat. 64 kg) şi bronz prin Cristina Iovu (stilul aruncat, cat. 55 kg) şi Nicolae Onica (cat. 96 kg, total)

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  07 Noiembrie 2018, 21:30

Chiar o surpriza. Era cotat cam cel mai slab dintre cei 4 reprezentanti ai nostri si a scos cel mai bun rezultat pana la urma. Cu atat mai surprinzator cu cat un baiat a scos cel mai bun rezultat la un sport unde tot prin fete excelam. Rezultate bune pt toti cei 4 participanti, inca n-am inteles de ce au fost doar 4. Cred ca putem spera la medalie olimpica la Tokyo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează