SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Bronz pentru Tiberiu Dolniceanu » Sabrerul a terminat pe podium la Cupa Mondială de la Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 00:00

Sabrerul Tiberiu Dolniceanu s-a clasat ieri pe poziția a treia a podiumului la etapa de Cupă Mondială de la Madrid.

Românul, aflat pe locul 6 în clasamentul mondial, a trecut pe rînd de sud-coreeanul Kyehwhan cu 15-12, apoi de italienii Murolo, 15-12, Curatoli, 15-9 , și Samele, 15-12. În semifinale, el a dat peste liderul mondial Gu Bongil, de care nu a putut să treacă.

Sud-coreeanul l-a învins cu 15-10. Pentru român este a doua oară cînd urcă pe podium în 2015, după ce s-a clasat pe 2 la Varșovia. În Top 10 la Madrid s-a mai clasat și Alin Badea.

La Johannesburg, la etapa de Cupă Mondială la spadă feminin, cel mai sus s-a poziționat Ana Maria Brînză, care a ocupat locul 9. Azi, au loc concursurile pe echipe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează