SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

Bucuria de la 30 de ani » Vicecampioana olimpică Alina Dumitru a primit din partea prietenilor un tort în formă de chimonou

Tortul primit de Alina Dumitru de la prietenii săi. +1   FOTO
Tortul primit de Alina Dumitru de la prietenii săi.

Articol de - Publicat sambata, 01 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 31 august 2012 23:05

Alina Dumitru a avut parte de o surpriză foarte mare, de ziua ei. Prietenii şi colegele de la lot au invitat-o la restaurant, unde au aşteptat-o cu un tort imens, în formă de chimonou.

Vicecampioana olimpică de la Londra, Alina Dumitru, a împlinit joi 30 de ani. Abia întoarsă din Spania, unde a petrecut o săptămînă alături de iubitul ei, micuţa judoka a avut parte de o surpriză din partea prietenelor. "Colegele de la lot, Corina Căprioriu şi Andreea Chiţu, dar şi prietenele mele din copilărie m-au invitat la restaurant. Acolo era totul pregătit. M-au făcut fericită", a declarat Alina, care va da azi o nouă petrecere.

"Nu mă simt de 30 de ani. Parcă aş avea douăzeci. Numai cînd ridic ceva mai greu şi simt durerile de la mînă, spate, îmi aduc aminte de vîrsta adevărată", glumeşte Alina. Ea va pleca de luni la mare, pentru o săptămînă de recuperare. "Merg cu Chiţu, să ne tratăm, că pînă acum nu am avut timp de cînd am venit de la Olimpiadă. Eu la braţul drept, la care m-am lovit în disputa cu mongola, la Londra, ea la spate", a adăugat Alina.

Se mai gîndeşte dacă se retrage
Campioana olimpică de la Beijing, din 2008, nu a luat încă o hotărîre definitivă în ceea ce priveşte renunţarea la judo. "Pînă la sfîrşitul anului mă voi hotărî. Nu vreau să spun acum că mă las şi apoi să mi se facă dor de sală şi de antrenamente. Oricum, de judo nu am cum să mă despart niciodată! E ceea ce am făcut 18 ani cu mare plăcere", a încheiat Alina.

"Nu mă gîndesc la căsătorie!"
După Olimpiada de la Londra, Alina a declarat că-şi doreşte foarte mult să-şi întemeieze o familie şi că vrea să facă doi copii. "Un băiat şi o fată", a spus exuberantă Alina. Deocamdată însă, a lăsat să se înţeleagă că nu se gîndeşte încă la căsătorie. "Sînt cu iubitul meu, ne înţelegem foarte bine, dar vreau să mai stăm împreună, să ne cunoaştem mai bine. Vom avea timp şi de nuntă", a spus Alina.

Vacanţă de vis
Alina a petrecut o săptămînă de vis la Palma de Mallorca, în Spania. "A fost aşa frumos... Plaja, apa, hotelul, toate au fost senzaţionale! A trecut însă prea repede timpul. Mîine, dacă mi-ar spune cineva să mai merg, m-aş duce fără să stau prea mult pe gînduri", a subliniat Alina.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gabrielaj
gabrielaj  •  01 Septembrie 2012, 03:47

LA MULTI ANI ALINA - pt noi esti numarul unu sa nu te retragi din judo e prea devreme esti prea buna ca sa renunti si gandeste-te la revansa cu brazilianca trebuie sa ii dai peste bot daca nu erai accidentata nu castiga nici in 100 de ani.CINSTE TIE PT MEDALIE SI FELICITARI INCA O DATA PT O MARE SPORTIVA!!!!!SUCCES IN CONTINUARE!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează